29 tammikuuta 2014

Coretexrecords

Kaikille mähinämusiikin ystäville voisin vinkauttaa tämmöisestä puljusta kuin Coretexrecords.com. Se on saksalainen HC-musiikkiin keskittynyt verkkokauppa, josta löytyy kaikenlaista kivaa levyistä muuhun sälään. Itse olen täältä tilannut mm. Terrorin, Madballin, Blood for Bloodin t-paidat sekä näitä skedesukkia, joista moni tuntuu olevan aina kiinnostunut. 

Hinnat ovat ihan normitasoa, eli eivät päätä huimaa. Itse tilasin juuri tuon Terrorin t-paidan, ja se maksoi postareineen alle 22e ja saapui kotiini viikossa :) 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluuks suositella jotain sun lemppari HC-bändejä?

Kake kirjoitti...

Coretex - tuttu mesta! Hienointa tossa putiikissa IRL on se, että kun siellä kundien pitää tietty kääntää joka ikinen paita ja levy (ja siellä on niitä IHAN JOKUNEN), niin siel on mimmeille nurkka, jossa on penkkejä, tarroja ja hiusvärejä ja jotain muuta tyttökamaa! Oikeest, siel meni aikaa 1,5h ja se putiikki ei ollut kovin iso.. Mut silti, hieno konsepti!

Puppe kirjoitti...

Mua himottaa niin toi blood for bloodin pike-paita, äärgh...

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Kannattaa tutustua ainakin näihin: Ratface, St.hood<3, Bolt, nothing more to eat yms.

Ulkomaalaisista: Blood for blood, Madball, Terror, Tvärnitad, Håll Det Äkta, Deez Nuts, Defeater yms.

Noin nyt tuli äkkiseltään mieleen :)

Kake: uiui, pitäis kyllä päästä. Haha. Ja ilmeisesti ne on laajentanut johonkin vielä poshimpaan, et siel on sit mm perryä myynnisttä. :P