30 tammikuuta 2013

Piristystä

Aikaansaamattoman päivän piristys: Odottamaton paketti Lumenelta <3 
Plääh, mistä sitä sais lisäenergiaa tämmöisiin jumituspäiviin? Itse nukuin viime yönä 11 tuntia ja olisin nukkunut varmaan lisääkin ellei Tyyne ja alkava pyykkivuori olisi herättänyt. Huoh! Onneksi huomenna on vielä vapaata, sitten onkin Pe-Pe töitä. :----( So tired... Mutta mä lähdenkin tästä nyt suihkuun testailemaan uutuksia :) 

28 tammikuuta 2013

Hu huuu!

Lupasin availla teille hieman enemmän uuden tatskani taustoja. Olin pyöritellyt tätä pöllö-ideaa päässäni jo pari vuotta. Ei tällä kuvalla ole mitään sen syvempää merkitystä, eli mitään LA Ink -avautumista ette tule kuulemaan.. mutta tosiaan siinä vaiheessa kun päätin että haluan pöllön, aloin pläräilemään erilaisia pöllöjen kuvia ja mietin eri elementtejä haluaisin tulevaan kuvaani. Sitten yhdistin ne hahmotelmaksi paperille.  Alla oleva hahmotelma (joka on piirretty jonkin vanhan laskun kuoreen) on seurannut laatikossa mukana sen pari vuotta ja siksi myös hieman ryttyinen :D

Vasemmalla puolella oleva suttura on minun tekemäni hahmotelma jonka lähetin Jussille, ja vieressä Jussin luonnos. Kaverit naureskeli mulle kun näytin tuon oman suherrukseni niille. Taisin kuulla mm. että on se hyvä että annan jonkun muun kuitenkin piirtää sen lopullisen kuvan... :( :D No, kyllä tosta pointti tuli selväksi! 
Ja tämmöinen siitä sitten tuli värien kanssa: 
Kuva by J.
En ollut miettinyt värejä etukäteen jostain syystä yhtään, joten annoin vapaat kädet. "Kunhan jossain on pinkkiä ja se sopii tuon olkapään kanssa jotenkin yhteen". Lopputuloksen näin itsekkin kirjaimellisesti vasta sitten kun värit oli iholla (koska en pysty yhtään katsomaan kun mulle tehdään tatuointia :D) ja siitä tuli mielestäni ihan mieletön! Hihkuin oikeasti ihan tohkeissani innosta. Värit on niiiiin hienot :)

Sain jo edelliseen vilautukseen kommenttia, että olen niin mainstreamia kun nyt on näitä persoonattomia tatskoja joita kaikilla on. No niin, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen. Mun mielestä olen ollut mainstream jo alusta alkaen :--D Kaikki kuvat jota minulla on, on kuitenkin luonnosteltu omien mieltymysteni mukaiseksi.. joten kyllä niissä kaikissa on aina ollut taustalla jotain omaakin ideaa :--) Tämä "persoonaton" linja tulee kyllä varmasti jatkumaan, pahoittelut. Itse vaan tykkään tämmöisestä tyylistä ja minulle riittää että tatuointi on taitavasti tehty ja hieno -  vaikka se ei aina "merkitsisi" jotain todella syvällistä.   

Ps. Täältä löytyy kuvia vanhoista kuvistani, kun joku niistä kyseli :)

26 tammikuuta 2013

Voittajia!

Sitten olisi aika taas julistaa kahden eri kilpailun voittajia! Pahoittelut että tässä taas kesti.

Rimmelin meikkisetin voitti itselleen nimimerkki:
 Oman persoonallisen kalenterin voitti itselleen nimimerkki:


Onnea voittajille! 
Pistän voittajille meiliä, joten olkaa kuulolla. Ja tsekatkaa myös roskapostit, jos ei näy :D

24 tammikuuta 2013

Kauneushoitola Fabulous

Käytiin viime perjantaina - tai minä kävin, mutta törmäsin samalla reissulla myös Joannaan - Kasarmitorin vieressä sijaitsevassa Kauneushoitola Fabulousissa. Pääsin laittamaan itselleni ripsienpidennykset ja testaamaan hampaiden valkaisua. 
Tilat oli todella miellyttävät ja pääsin istumaan mukavalla pehmustetulle tuolille aluksi ripsienlaiton ajaksi. 
Suoritin myös perus peeloilukuvailuani. 
Hampaiden valkaisu tehtiin Beaming White - valkaisutekniikalla, ja hoito kesti hieman yli puoli tuntia. Harmittaa että en tajunnut ottaa teille kuvia itse operaatiosta.. mutta se meni jotakuinkin näin: Hampaiden sen hetkinen väri tsekattiin, sen jälkeen hampaat puhdistettiin ihan vain sellaisella tosi mentholisella liuoksella. Puhdistuksen jälkeen hampaisiin levitettiin valkaisugeeliä ja sen annettiin olla 10 minuuttia kerrallaan uv-valon alla. Sen jälkeen mönjä purskuteltiin pois hampaista ja mömmö levitettiin uudelleen ja hoito toistettiin vielä 2x, eli yhteensä 30 minuuttia. Hoidon jälkeen hampaat oli selkeästi kirkastunut (ja mun edessä oleva paikka jonka olemassaoloa en muistanut, tuli hieman esiin). Mitään jenkkihymyä tämä valkaisu ei saanut aikaiseksi, mutta mielestäni kirkasti kivasti omaa hammasrivistöäni. Toimenpide ei myöskään sattunut yhtään vaikka jännitin sitä ihan hirveästi. Valkaisu tehtiin nimittäin täysin vetyperoksittomilla tuotteilla. Lisää infoa valkaisusta kannattaa lukea täältä.

Esille oli myös laitettu Veronikan taiteilemia mahtavia kynsiä. 
Kun omalta osaltani operaatio "Ladasta mersuksi" oli jo takana päin, bongasin Joannan laittamassa itselleen geelikynsiä ja lakkausta... Kuinka yllättävää, että taas pinkkiä... ;-)
Ripsistä tuli todella kivat! Tässä vielä tarkempi info: Sisäkulmassa C-kaarevuus ja 15x10mm, keskelle laitettiin C-kaarevuus 15 x 12mm ja ulkoreunaan C-kaarevuutta 20x12mm ja D kaarevuutta 15 x 13mm. 

Joanna!
Minä ja kysyvä ilme: "Miten täältä pääse Punavuoreen?"
Joannan kauhistunut katse "etkö säkään osaa.. no mä katon reittioppaasta".

... Minä iloisena tästä hyvästä ideasta.
Jatkoimme tosiaan sitten matkaa hetken haahuilun jälkeen punavuoreen iphonet (navigaattori) käsissämme ja löysimme määränpäähämme... joka oli aikalailla "kääny oikealle ja sitten kävele suoraan"... 

Tässä vielä "ennen ja jälkeen"-kuva :D Jännä miten aina noissa ennen kuvissa naama on kuin... norsun kakkaa syöneellä.. ja jälkeen "Happyhappy". No olin iloinen että sain itseni taas astetta ihmisemmän näköiseksi... 

Kiitokset Fabulousin ihanille tytöille. Voin lämpimästi suositella kyseistä kauneushoitolaa kaikille! :) 

Tässä vielä yhteystiedot:
Fabianinkatu 13 
00130 Helsinki 
Kasarmitori (sataman puoleinen reuna) 
Puh. 045-131 5582
http://www.fabulous.fi/

Ps. Terkkuja sille lukijalle joka tuli moikkaamaan Johdossa. Mä olin vähän jäässä! :D

23 tammikuuta 2013

♥♥♥♥♥♥♥

Tässä vähän tuoreempaa kuvaa uudesta tatuoinnistani! Iiiiihhh... ääääääää....jeeeeee. Se on vaan mun mielestä  niiiiiiin hieno  että en meinaa pysyä pöksyissäni. Ihana tyttömäinen pöllöni :---)

Laitan teille joku päivä vielä parempaa kuvaa... ja muutenkin selitystä vähän mistä idea lähti.. ♥ Kuvan on tehnyt Jussi Kokkarinen ja iiiiso kiitos siitä hänelle. Tästä tuli niin paljon hienompi kuin uskalsin edes kuvitella. Kuukauden päästä tehdään vielä pöllölle taustat, että se yhdistyy tuon olkapäässä olevan kuvani kanssa. Kuva on siis tosiaan nyt allissa, jos joku ei vielä hokannut :)

Olin eilen niin paskahalvauksen partaalla kun vihdoin oma aikani koitti. Olin kärsinyt haamukivuista jo kolme päivää kun pelkäsin niin paljon että tämä tulee sattumaan ihan sikana... :D siksi myös (jonkun mielestä) kanamaisesti päätin ostaa Emlaa, jotta saisin edes vähän helpotusta kivulle. Ja se auttoi! Emla on siis apteekista saatavaa pintapuudute. Pienen pieni tuubi maksaa n. 15e ja sitä riittää juuri ja juuri tuolle alueelle pieni kerros. Levitin emlan klo 13.00 aikaan, käärin sen kelmuun ja aikani oli klo 15.00, eli annoin sen vaikuttaa pari tuntia. Ensimmäiset 15 minuuttia ei tuntunut miltään, pikkuhiljaa tuntemukset alkoi olla aika samat, mitä yleensäkkin.  Ei kuitenkaan mitään, mistä ei pienellä varpaiden kipristelyllä selviäisi, heh. Kolme tuntia siinä sitten surahti, mutta lopputulos oli kaiken kivun arvoinen!

 Mitäs tykkäätte? :--)

22 tammikuuta 2013

Tyn tyn tyy!

Näissä merkeissä tänään kolme tuntinen...... ja voin sanoa että lopputulos on enemmän kuin !!!! Mahtavanhienoupeaihanarakastanaahjeejee!

19 tammikuuta 2013

Bass Down Low

Tämmöinen pikapikainen välipläjäys viime lauantain bilevermeistä. Ostin tuon vihreän liehutopin/liivin/puseron/hihattoman Lindexin alesta. Hintaa jäi vain n. 13e. Pohdin vielä että onko se liian butch mun fätikäsien kanssa, mutta lopulta selätin sillä illan asukriisin :D Alkaako kuvia katsoessa päässä silti soimaan: "Entä jos elämän ikuinen virta..."? On muuten aika kekseliäät poseeraus-ilmeet taas  itseäkin ärsyttää!
 ... Ja niin koira ja omistaja alkaa pikku hiljaa näyttää toisiltaan...
Toivottavasti musta tulee joskus vielä  yhtä nätti kuin Tyynestä ;) 

18 tammikuuta 2013

Kivoja juttuja

Tällä kertaa ollaan iloisella asialla. Tässä muutamia räpsyjä jutuista, mitkä saa minut iloiseksi.

 Kevin Murphyn väri-ötökkä. Aluksi mietin, että haluanko edes kokeilla tätä kun valkoinen väri oranssissa tukassa ei jotenkin mielessäni sovi yhteen, mutta uteliaisuus vei voiton. Tästä tulossa sitten arviota myöhemmin! :--)
 Joululahjaksi saamani Aino-tohvelit jotka unohdin täysin aikaisemmasta joululahja-postauksestani. Nämä on niin övericoolit että en malta odottaa keväisempiä katuja!
♥  Tänään on luvassa pientä kaunistautumista ja illalla Virgin Oilissa 15MBTD keikka! En ole vielä ihan varma jaksanko lähteä illalla uudestaan kaupunkiin, koska aamupäivä menee operaatiossa "Ladasta mersu" ja lauantaina on aamuvuoro, mutta menkää te kaikki kynnelle kykenevät ihmeessä Virginiin tänään! 

♥  Tiistaina  on kauan odottamani tatuointi-aika. Äää, sattuu, sattuu...  voin jo kuvitella miten kipu säteilee allista pitkin koko kehoa. Jaiks!

♥  Ja ensi viikonloppuna lähdetään tyttöjen kanssa HIMOKSELLE! Kyllääääää.... ja jos joku nyt haluaa antaa lasketteluvinkkejä, niin ei kannata. Kyseessä on ihan hc-partying/boozing-reissu - ei laskettelu. Ehkä saatetaan mennä muovipussit peffan alla joku mäki alas, mutta ei muuta. :D

♥ Essien viinipunainen kynsilakka joka käy kaiken kanssa. 

 Uusi kärmes-kaulakoru. En aluksi hiffannut että siinä on edes käärme xD
 Zombieboy-alttarini.

 Tyyne panemassa meidän kaikkien saamattomien puolesta. 


♥ Dolce & Gabbanan huumaava pour femme -tuoksu

Vapaa-päivänä nautittu aamukahvi ja spotify.

♥ Eekulta saatu kaulakoru. Tälle pitää vielä keksiä ketju jostain. 


♥ Ikea reissulta ostettu Zamicoucocualedfkaoe-kasvi, jota olen himoinnut jo ikuisuuden. 

♥ Ihanat Vallilan verhoni. 

♥ Auringon paiste ja Tyynen pihakyttäys. 


♥ Tämä biisi:

Mikä sinut saa tänään iloiseksi? :)

17 tammikuuta 2013

Uusi kalenterini

Kerroin teille aikaisemmin nettisivusta nimeltä www.persoonallinenkalenteri.fi täällä (käykää muuten osallistumassa siihen arvontaan, vielä voi, sillä arvon voittajan sittenkin vasta ensi sunnuntaina). No, omani saapui viikko sen jälkeen kun olin saanut tehtyä tilauksen tämmöisessä vihreässä paketissa joka sujahti postilaatikosta. 
... ja tältä se nyt näyttää! Ihan mahtava! Mukana tuli myös lisä kansi, kumilenksu (jota en osaa kiinnittää, kärsivällisyys nolla) ja viivoitin). No, noilla lisäjutuilla en periaatteessa mitään teekkään.. paitsi ehkä tuolla kuminauhalla joka pitää vielä yrittää fiksata kalenteriin :D
Valitsin sisällön tommoiseksi, että koko viikko näkyy yhdellä aukeamalla. Viime vuonna minun kalenterissa oli aina 1sivu/per päivä ja se oli jotenkin rasittavaa kun en "nähnyt" koko viikkoa.  Nyt pystyy helposti katsomaan koko viikon jutut yhdellä silmäyksellä. 
Alas klikkailin itselleni viikon To do listan ja tuommoinen boksin mihin voi suhrata jotain omia hassutuksia.  
Kalenterin lopputulos oli kyllä todella kiva ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusin. Eniten hihittelyä aiheutti pienet täpät kavereiden synttäreistä eri päivien kohdalla (siis ne, jotka olin saanut muutamalla klikkauksella siirrettyä fb:stä kalenteriin). Ihastuin tuohon Rik Leen printtiin niin kovasti, että lopulta päädyin sitten siihen. Olisi ollut kiva väsätä joku ihan omanlainen printti ja nähdä hieman enemmän vaivaa.. mutta en sitten kerennyt/jaksanut. 

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? :)

16 tammikuuta 2013

Joulupukki toi

Noniin, nyt vähän myöhässä pari räpsyä saamistani joululahjoista. Tästä puuttuu pari juttua, mitkä otin heti käyttöön: Esim pari luhtan pyyhettä ja raha minkä sain :-)

Äiti oli pistänyt taas hyvin toiveeni mieleensä. Tai... tähän lahjaan saattaa liittyä myös Citymarketin etuleimat :D
Sisko oli ihana kun se sanoi mulle päivää ennen aattoa että ei mun toivoma lahja kuulemma ollut siinä joululahjakollaasissa jonka tein, mutta äiti oli sanonut että haluan sellaisen. "Mun mielestä se oli vaan niin hirveän hintainen niin pienestä jutusta". Sitten aloin raksuttamaan pientä päätäni ja tajusin hetken mietinnän jälkeen että se on pakko olla tämmöinen Iittalan tuikku :D Sisko vielä kielsi mua miettimästä, koska sitten hiffaisin sen. No väriä en tiennyt, ja se oli just oikea. Näitä pitää sitten alkaa pikkuhiljaa (siis todella pikkuhiljaa) keräilemään 
Clipperin teetä, koska olin pohtinut ääneen mistä kyseisen teen hyssytys (mun suomennos sanasta Fuzz) tulee. Oli kyllä hyvää, ja pitää maistella myös muita makuja :) 
Veljeltä sain 60e lahjakortin Citymarkettiin! Tämä oli kyllä niin symppis. En ole vielä päättänyt mitä aioin näillä ostaa. Haluan kuitenkin hankkia jotain fiksua... ehkä sisustukseen tai elektroniikkaan liittyvää :)
RIKKAIMURI. Sanoin vitsillä, että nyt mun ei tarvitse käyttää enää isoa imuria ollenkaan. Olen vähä laiska imuroija.. ja siivooja.. Tyyne sotkee heti kaiken ja mulla on liian vähän vapaa aikaa :D No... tuli tässä juuri yksi päivä todistettua, että kyllä, rikkuimurilla pystyy ihan hyvin imuroimaan 39 neliötä. Niin puhdasta! PS. oon vapailla markkinoilla, eli jos tiedätte jonkun joka kaipaa kaltaiseni "vaimomatskua"-tyypin, täällä olisi 0/
Mummilta sain ihanan Espritin pyjaman. Yritin oikeasti ottaa tosta sellaista kuvaa, missä on vain pyjama.. mutta joka ikiseen kuvaan Tyyne survoi mukaan :D 
Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä: yöpaituli. Kyllä mä vähän tirskahdin kun näin tämän. Mun mummilla taitaa olla samanlainen. Ihan superkarmea. Sanoin äitille suoraan, että tämä on kyllä kunnon "seksin tappaja" :D Sekään ei ollut tajunnut, että tämä on tätä pitempää mallia. No, enivei, tästä on kuitenkin tullut yksi tämän talven käytetyimpiä vaatteita. Olen yksin kotona Tyynen kanssa, joten mitä väliä! Tämä on superlämmin ja mukava. Tämäkin yöpaita kannattaa paitaa mieleen kun etsitte minulle sopivaa miesehdokasta. "Imuroi asunnon rikkaimurilla, pesee koiran luita pyykinpesukoneessa, käyttää yöpaitulia..."
Jotain muutakin perusjuttuja sain... mm. pörrösukat, suklaata jne. mutta tänä jouluna oli kyllä oikein hyviä ja mieluisia lahjoja.  En viitsi enää tässä vaiheessa kysyä, että mitäs te saitte.. mutta.. kertokaa jos jaksatte vielä muistella joulua :D