23 marraskuuta 2013

Kukkuluuruu mitä kuuluu

Heipparallaa. Ajattelin nyt vähän avata sieluani ja kertoa mitä kuuluu. Kuulostipa pahalta. Sitä se ei kuitenkaan ole. Tässä on tosiaan viimeisen kuukauden sisällä tapahtunut yksi merkittävä muutos: Olen vaihtanut työpaikkaa. Myymäläpäällikön kakkoshommat vaatekaupassa jäivät pari viikkoa sitten unholaan, ja olen hypännyt suoraan uuteen työhön uudella hienolla tittelillä "Website creator". 

Elikkä taas vihdoin olen päässyt tekemään oman alan työtä. Aikaisemminhan ennen tuota vaatekauppaduunia olin printtipuolella, mutta nyt tehdään materiaalia nettiin. Tämä muutos on ollut enemmän kuin kaivattu - säännöllinen työrytmi 9-17 ja viikonloput vapaat, aah. Ei enää 11-20 työvuoroja ja viikonloppuja Olen niin helpottunut että ei tarvitse enää viettää koko päivää duunissa. Vihdoin saa taas olla luova ja pukeutua miten huvittaa (KRÖHÖM). Tyynellekkin tämä muutos on ollut todella hyvä, sillä nyt kun tulen töistä kotiin, ei tarvitse heti mennä nukkumaan. :( :D

Uusi työ vaatii aina oman aikansa, että se lähtee rullaamaan. Itsellekkin on tullut paljon uusia juttuja ja ennen kaikkea vanhan muistelemista eteen. Kotona aivot ovat raksuttaneet vain CSS-koodia, ja en ole oikein vielä pystynyt keskittymään muuhun. Tai sitten on vaan pitänyt ajatella ihan jotain muuta - eli katsoa tvtä ja lenkkeillä tyynen kanssa, sen sijaan että istuisin tässä koneella.

Bloggaaminen on myös jäänyt todella vähäiseksi, ja pahoittelut siitä. Yritän kyllä päivitellä tänne aina kun vain kerkiän. Nyt myös viikonloput ovat vain olleet niin täynnä ohjelmaa, että silloinkaan ei ole ehtinyt kirjoittelemaan. Mun mielestä tästä bloggaamisesta ei pidä tehdä ahdistavaa ongelmaa, joka luo hirveästi paineita.. ja en mä ole tainnut saada kuin vain yhdeltä tai kahdelta lukijalta "missä sä oot"-viestin, joten ehkä pieni taukoilu ei haittaa.  Ainut mikä harmittaa, että olen saanut testattavaksi paljon kivoja juttuja, josta haluaisin kirjoitella... mutta aikaa/TAI Auringonvaloa ei ole. Ja haluaisin että tämän blogin sisältö olisi oikeasti jotain muutakin kuin vain kosmetiikkatestailua, ja niin varmaan tekin. 

Mulle saa laittaa kyllä postaustoiveita ja ideoita. Ne on enemmän kuin tervetulleita, koska mun pää on lyönyt niin kauan pelkkää tyhjää. 

Ja tosiaan instagrammia minä päivittelen aika aktiivisesti ja sieltä saa vähän kiinni omista touhuiluistani, eli seuratkaa vain http://instagram.com/mirettep !

PS. TATSKA-AIKA VARATTU JOULUKUULLE!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jjee!!! työt!! tatskat!! vapaat viikonloput!!

Mirette kirjoitti...

HAHAHA, JEEEE! :)

eekku kirjoitti...

Tosi kiva kuulla että sait oman alan töitä ja etenki että saat levätä viikonloput ja viettää enempi aikaa tyynen kanssa.Jokaisella omat kiireensä ja ei kannate panikoida blogista kirjoitat kun siltä tuntuu =)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudesta työstä!:) Tatskoista puheenollen, millaset jonotusajat on esim legacyssa ja zodiac tattoossa, niissä oot ainakin kuvia ottanut? Ois huippua jos viitit vastata. Kaikkea hyvää =) -oona

Anonyymi kirjoitti...

Mulla saattaisi olla muutama postaustoive c:
Mä kaipaan ainakin tässä blogissa eniten niitä sun henkilökohtaisempia kirjoitteluja. Tuli heti mieleen, että olisi kiva kuulla vähän enemmänkin fiiliksiä tuosta työpaikan vaihdosta. Ei missään nimessä pidä lähteä puhumaan nimillä, mutta noin niinkuin yleisellä tasolla olisi kiva kuulla tarkemminkin työstä(niin uudesta kuin vanhasta) ja sen suhteesta elämääsi. Eli siis jonkinnäkönen duunipostaus näin tiivistettynä haha! Ja muutenkin jos sulla on joskus ollut pitkään jaksamaton ja ahdistunut fiilis, niin mitä jos olisit kirjoittanut iha vaan siitä, simple as that? Se voisi varmaan selkeyttää sun omiakin ajatuksia.

Mut jos ei noin hlökohtaisten juttujen kirjoittaminen nappaa, niin olis kans toinen idea. Oot ainakin aikaisemmin tehnyt kollaasin ihanista miehistä (<3), ni mitä jos tekisit jonku vastaavan vaikka unelmiesi hiustyyleistä/vaatteista/sisustuksesta/mistä tahansa mikä kiinnostaa? :--) Sellaset on aina kivoja!

Mutta joo, ei tosiaankaan paineita niinku itekin tiiät! Joku tässä blogissa selkeästi edelleen kiinnostaa, kun kerta joka päivä tulen kattomaan oisitko päivittänyt. c:

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Öö nyt en kyllä osaa tähän vastata, koska en ole vähään aikaan varaillut aikoja kummastakaan. Kokkariselle on ollut aika pitkät jonot... mutta kannattaa ihan pistää meiliä ja kysyä, sillä varmaan selkenee :) ( se tekee nykyään Impact tattoossa töitä) Riippuu myös paljon artisteista... joskus voi tulla peruutusaika ja saada ajan tosi nopeastikkin.

Zodiac inkin Miskalle pääset varmaan jo ensi viikolla jos pystyt arki-iltana menemään. :)

Anonyymi: Niin, toi on vähä kakspiippunen homma, kun itsekkin haluaisi tietysti kertoa henkilökohtaisemmista jutuista.. mut sit on ihmisiä, joiden en halua tietävän mun henk.kohtasista fiilareista yhtään mitään... jos vois jotenkin sulkea jotkut tietyiltä ihmisiltä, se olis ehkä parempi. Kaikki vaikuttaa kaikkeen... :)

Mut mä kyl pistän nämä toiveet korvan taakse ja toivon että olisi aikaa toteuttaa niitä joskus :)