01 lokakuuta 2013

Uusi Peplum toppi

Tilasin kuukausi takaperin Nelly.comista itselleni tämmöisen Mesh/Peplum topin. Ensimmäisen kerran jouduin pettymään, kun topissa olikin reikä meshin alaosaa. Hetken pohdiskelin, että onko toppi edes niin kiva, että jaksan tilata uutta tilalle. Muutaman kaverin suostuttelun jälkeen tilasin kuitenkin itselleni topin uudestaan - tällä kertaa ehjänä. Nellyn palautus/vaihto on tehty mielestäni vähän turhan monimutkaiseksi - palautuslappu pitää itse tulostaa tai vaihtoehtoisesti tilata sellainen postissa. Miksei se vaan voi olla samassa paketissa?!

No, toppi näyttää langanlaihan megabeibemallin päällä tietysti tuhat kertaa paremmalta kuin minulla, mutta tykkään silti tästä kovasti tästä. Olen laittanut sen pariin otteeseen päälle kun ollaan lähdetty baariin. Tässä ehkä blogihistoriani surkeimmat muokkaukset :---D Haahahaha. No, kummassakin kuvassa laatu sekä tausta on vain niin kamala, että oli pakko vähän sensuroida. 

 Siitä saa kuitenkin alaosaa vaihtamalla jo ihan eri henkisen.

Toppi löytyy Täältä*

8 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Itse myös jouduin joskus palauttamaan Nellylle mekon, kun siitä oli vetoketju heti rikki. Kirosin myös tuota palautuslapun itse tulostamista, sen jälkeen täytät nettiin jotain juttuja palautukseen liittyen, sitten odotin monta viikkoa että se mekko edes pääsee sinne Nellylle ja kuukauden siitä vielä että saan rahat tilille... No, pääasia kai että sain rahat takasin.

Anonyymi kirjoitti...

Mites ratkaisit rintsikka-ongelman? Tosi hyvännäkönen!

Mirette kirjoitti...

Jenny: joo siis vähän turhan monimutkaiseksi tehty tuo palautus :/ varsinkin kun itsellänikään ei tulostinta löydy.

Anonyymi: helposti, en laittanut rintsikoita. Pienten tissien etu :D

Anonyymi kirjoitti...

MIRE!!! HOT!!!

Anonyymi kirjoitti...

En kestä miten hyvältä sä näytät, huh.

Mirette kirjoitti...

XD

Anonyymi kirjoitti...

Ens kerralla korkokengät jalkaan, sellaset 12cm korot.. huuuuuhhuh! kuumaa kuumaaaaaa

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: mulla oli ton hameen kanssa about 10cm korot mut ei se tossa kuvassa näy :---D