02 lokakuuta 2013

Sally Hansen Fuzzy coat

Sally Hansenin Fuzzy coat - lakat ovat saaneet inspiraationsa kankaiden pintatekstuureista, ne jättävät kynsille kolmiuloitteisen lopputuloksen. Minä sain itselleni testattavaksi kolme sävyä: 500 Fuzzy-sea, 100 Wool lite, 600 Fuzzy Fantasy. 

Testasin tätä lakkaa lakkaamattomille kynsille. Alla olevasa kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta. Kivemman lopputuloksen tällä saa, jos alle laittaa jotain väreihin sopivaa lakkaa, tai vaihtoehtoisesti käyttää tätä tehosteena vaikka nimettömässä. 


Mielestäni tällä saa kivasti tuotua vähän eloa kynsiin, mutta yksi iso miinus tulee lakan pois saannissa. Se on hyvin hidas ja työläs operaatio. Tosin, kaikissa tekstuurilakoissa tuntuu olevan sama ongelma (myös glitterlakoissa), että niitä ei saa helposti irti kynsistä. 

Oletteko te kokeilleet tekstuurilakkoja? Ja olisiko kellään antaa jotain hyvää vinkkiä, miten kaikista kivuttomin saisi nämä lakat irroitettua? Tulisi nimittäin vaihdettua paljon useammin jos poistaminen olisi helpompaa. 

4 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

SÄ SAIT TON VAALEANPUNAISEN!!!!!!!!!!

Mirette kirjoitti...

Ahah :D mulla on sitä nyt kynsissä itseasiassa mustan päällä :P

Camilla kirjoitti...

Mä käytän tuollasta poistoainetta, minne koko sormi upotetaan.

Toinen vaihtoehto on esim. kastaa vanulappu kynsilakanpoistoaineeseen, asetella se kynnelle ja peittää vaikka foliolla ja pitää paikoillaan jonkin aikaa (2-5 min, riippuu vähän lakasta). Ei tuu sitä ylimäärästä hinkkaamista, joka mulla ainakin tuhoaa kynnet.

eekku kirjoitti...

Kivan näkösiä ite en ole näitä kokeillu ja helpotukseksi vinkki vaikeiden lakkojen kuten glitter lakkojen poistoon kannattee käyttää folio tekniikkaa.Eli homma toimii niin että kastelet vanulapun lakanpoistoaineella,laitat kynnen päälle ja käärit folioon.Anna vaikuttaa noin 5-10 min ja sit lopuksi voit pyyhkiä viel puhtaalla kostutetulla vanulapulla