23 lokakuuta 2013

Lisää syksyistä Isadoraa

Pöö taas pitkästä aikaa. Syksy, flunssa ja työkiireet ovat vieneet minut mennessään. Pää on lyönyt verbaalista tyhjyyttään jo pitkään, ja olen kärsinyt pieninestä "blokista". Yritän kirjoitella aina kun kerkeän, tai minulla on jotain sanottavaa. Viime aikoina ei ole oikein ollut. Tosin nyt alkaa taas pikkuhiljaa näkyä valoa tunnelin päässä, että katsotaan jos tässä tulisi vähän aktivoiduttua. :) 

Mutta nyt siis asiaan. Pari uutta kosmetiikkaa Isadoralta, jotka kaipaavat esittelyä. Toinen niistä on tämä Isadoran gel eyeliner, joka on tuommoinen "monitoimi" lineri. Tai no siis, se kätkee sisälleen fiksun sivellin mekanismin, jonka vuoksi erillistä sivellintä ei tarvitse. 
Ensi kokeilulla sain tehtyä mielestäni ihan kelpo lopputuloksen. Geeli linerit ovat aina olleet minulle jotenki vaikeita (tussit ovat parhaita), mutta tällä levitys oli hieman helpompi. Väriä pitää vain ottaa siveltimeen reilusti, että sitä tulee tarpeeksi.  Tässä on sävy 03 Dark Brown. 
Toinen miellyttävä uutuus oli tämä Isadoran mattapintainen huulipuna sävyssä 06 Deco rose. Tämä tuntuu huulilla todella kivalta ja itse tykkään mattaisesta lopputuloksesta todella paljon .
Ja tässä vielä kokonaiskuvaa linereista ja punasta yhdessä.
Miltäs vaikuttaa, onko tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

omg, you so pretty <3

Anonyymi kirjoitti...

Olet niiiiin kaunis!