09 lokakuuta 2013

Lexington Casual Luxury

Olen täysin unohtanut kirjoitella tästä (jo ei nyt enää niin) uudesta tuoksusta, joka kantaa nimeä Lexington Casual Luxury.  Casual Luxury on Lexingtonin ensimmäinen tuoksusarja, joka on saanut inspiraationsa kauniista kevätpäivistä Hamptonissa, raikkaasta merituulesta ja lämmittävästä auringontunteesta iholla. Sarjaan kuuluu tuoksu naisille sekä miehille, kuin myös kosteuttava vartalovoide ja miehille deodorantti stick.

”Latvatuoksussa on sitruksisia vivahteita, kuten vihreää mandariinia ja bergamottia yhdessä virkistävän mintun kanssa. Hedelmällinen ja kukallinen sydäntuoksu on peräisin persikan, melonin, freesian ja liljan tuoksuista. Puhtaassa pohjatuoksussa erottuvat myski, ajopuu sekä myskisalvia, jotka antavat mielikuvan merituulesta.”  
Heitin tämän ensimmäisen haistelun jälkeen takaisin boksiinsa. Ajattelin, että jotenkin liian jotain. Palasin kuitenkin tuoksuun uudelleen kun ystäväni tuli käymään ja kysyin hänen mielipidettään. Tuoksu tuli esiin jotenkin eri tavalla ja tällä kertaa positiivisessa mielessä. Siinä on jotain ihanaa arkista raikkautta. Arkikäyttöön tämä tuoksu onkin siis päätynyt, ja kuten kuvasta huomaa.. ollut kovassa käytössä. 

Itse kun en varsinaisesti ole mikään Lexington-brändin intoilija - en vaan ole tarpeeksi "fiini", mutta tuoksu on erittäin ihastuttava ja suosittelen sitä sellaiselle, joka pitää miedoista mutta raikkaista tuoksuista. 

Tässä tuoksussa on muuten jälkituoksuna joku jännä vivahde, minkä yhdistän johonkin miesten herkulliseen tuoksuun, mutta en saa päähäni että mihin. Pitäisi kyllä käydä tuoksuttelemassa tästä tuoksusta olevaa miestenversiota, jos siinä tuoksu tulisi paremmin esiin... ainakin toivon niin ;) Hyvältä tuoksuvat miehet on vaan niin +++++++ ! Muistakaa miehet tämä. 

Ei kommentteja: