02 syyskuuta 2013

Muutama lemppari

Tänä kesänä olen tykästynyt luonnolliseen ja heleään meikkiin. Se on onnistunut pääosin näillä muutamilla tuotteilla, joista on tullutkin tänä kesänä käytetyimpiä meikkituotteita / tai pitäisi jo alkaa puhua menneessä muodossa "kesästä".

Alla oleva kolmikko on Lumenelta. Sävyttävä kosteusemulsio on riittänyt naamavärkkiini loistavasti. Sekaan olen turtsauttanut ihon sävyn heleyttäjää sävyssä 10 Honey Glow, ja sitten kun olen ollut ruskeimmillani ja halunnut saada kasvoihin vähän enemmän sävyä, olen myös sekoittanut kosteusemulsioon vähän tummempaa sävyä "20 Perfect tan". Pari kertaa perfect tanin kanssa sekoiltuani, käytin tuotetta vähän varovaisemmin.  Harmi kun en tajunnut ottaa kuvia todisteeksi :D oli nimittäin aika ruskea naama. 


Tämä  L'Oréal Parisin True Match Blush on hehkua tuova poskipuna, on myös ollut kesällä kovassa käytössä. Ajattelin ensin, että tämä on liian tumma ja kesti kauan että otin punan edes käyttöön - mikä virhe. Tykkään yleensä enemmän voidemaisista poskipunista, mutta ne toimivat itselläni paremmin talvella. Puuterinen versio tuntuu myös pysyvän paljon paremmin iholla.  Omani on sävyssä 165.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä: Maybellinen Big eyes -  valoa heijastava voidemainen luomiväripaletti, joka sisältää pohjustustuotteen.
Tässä on mahtavat sävyt ja olen saanut ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni kulutettua jonkun luomiväripaletin oikeasti niin loppuun, että pohja näkyy ja viimeisiä rippeitä pitää kaapia reunoilta. (Tämän kuvan olen ottanut kesän alussa).  Sävy 01.
En edes hokannut että tämä on ikäänkuin voidemaista, minusta se on vaan ollut jotenkin normaalia pehmeämpää, ja siitä syystä myös pigmenttisempää. T¨

Onkos teillä jäänyt tämän kesän jälkeen jotain kosmetiikkalemppareita?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No lumenen heleyttävät on ihan parhaita!

Kiitos vinkeistä.

Anonyymi kirjoitti...

Oon nyt bongannu ton sävyisiä poskipunia vähän joka paikasta.. täytyy ehdottomasti kokeilla, tosi kiva ja pirtsakka

Anonyymi kirjoitti...

millä värjäsit punaset hiukset kun sulla joku aika sellaset oli?merkki ja sävy jos muistat?:)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Juu kannattaa :)

Anonyymi: hitto ku en yhtään muista, ainakin sillä moussella, siitä se aika oranssisävy. Väriä boostasin mandariinin sävyisellä colormascilla. :) Myös feriaa käytin"

Mirette kirjoitti...

Se saattais löytyy jostain vanhoista postauksista? :)