26 syyskuuta 2013

Isadoran Color Chock

Sain Isadoralta testattavaksi syksyn uutuuksia. Ensimmäisenä innostuin uusista Isadoran Color Chock huulilakoista. Nämä huuliakat antavat huulille upean kiillon ja todella täyteläisen värin. Huulilakka myös pysyy älyttömän hyvin huulissa, mutta lähtee myös todella helposti pois halutessaan. Olen testannut tätä tositoimissa mm. Tyynen kanssa lenkkeillessä. Yleensä kaikki huulipunat/tussit/lakat vain kuluu tietyssä ajassa (kun maiskuttelee, lärppii ja juo), mutta lakka on näyttänyt huulissa samalta myös lenkiltä pois tullessa. Lakassa on kuitenkin se hämmentävä puoli, että jos pyyhkäisen sen paperilla huulista - se lähtee heti kokonaisuudessaan pois. Ei siis mitään ylimääräistä hinkkailua tai huulten punotusta. Sweep, ja se on poissa! Kokeilkaa vaikka itse. Suosituksissa huulilakan poistamisessa nimittäin mainitaan "lakka on helppo poistaa huulista silmämeikinpoistoaineella.", mutta itselläni ei ole olltut tämmöiseen tarvetta. 

Sain itselleni kolme sävyä: Chick Coral 48, Diva Pink 50 ja Vintage Wine 56.  Alla olevassa kuvassa huulisa on 56 Vintage Wine. Innostuin tästä väristä jotenkin normaalia enemmän - ehkä juuri siksi, että sitä ei varmasti tulisi itse ostettua ja kokeiltua. 

Mietin myös pitkään, että onko tämä vähän liian "Gothic" minulle. No syksy, tämä puna ja Mansonin Mechanical animals taustalle pyörimään, toimii!
Yhdistin Isadoran Color Chokin uuteen Wonder nailin syksyiseen sävyyn 772 purple reign. Mielestäni nämä luovat ihastuttavan kombon, vaikka hieman poikkeavatkin sävyiltään toisistaan. 

Kaksi kerrosta nopeastikuivuvaa Wondernailia - tataa. Tämän syksyn lempparisävy! :)

Laitan myöhemmin kuvia myös huulilakkojen muista sävyistä ja esittelen pari muuta uutuutta :)

3 kommenttia:

Erika kirjoitti...

Höh nyt mua harmittaa, että sain vain sen korallin sävyisen enkä tuota Vintage Winea. Näyttää niin ihanalta ja syksyyn sopivalta! Eikä oo yhtään liian gootti ;)

xo Erika
http://nude.costume.fi/

Katjamaria kirjoitti...

Upealta näyttää. Tuo Vintage Wine oli minunkin mieleeni, vaikka en tohtisi ihan joka päivä joka paikassa käyttää goottivibojen vuoksi. Ehkä juuri siksi minäkin tykästyinkin siihen :) Ainakin on kuvauksellinen huulilakka!

Anonyymi kirjoitti...

Oi näyttää just ihanalta sulla toi huulilakka!

Ps sulla on muuten niin kadehdittavat hiukset, vaikka okei on luonnonkiharoissa varmaan tappelemistakin :D