27 syyskuuta 2013

EI TÄSTÄ TUU MITÄÄN

Sovittiin Joannan kanssa tiistaina taas kameratreffit Pengerpuistoon. Itse lähdin jo varttia aikaisemmin liikkeelle Tyynen kanssa, koska olin vasta ns. "aamupissalla". Oltiin nukuttu aika pitkään, koska oli vapaapäivä. Vartissa ehdin kuitenkin lähettää noin kymmenen "ALA TULLA, TÄNNE JÄÄTYY"-viestiä Joannalle. :--D Kun neitokainen vihdoin saapui, kumpikin vaan valitettiin kylmästä ja käveltiin Zombeina etsien sopivaa kuvauspaikkaa. 

Lopulta kumpikin alkoi jo kyllästyä etsintään ja sovittiin että olkoot. Löydettiin kuitenkin sattumalta pieni syksyinen aitaus, jossa räpsästiin muutamat kuvat. Ulkona oli siis oikeasti todella kylmä, ja tuuli niin hemmetisti. Tyyne riehui joka suuntaan ja multa meinas mennä totaalisesti hermot.. ei näistä kuvista sitten lopulta tullut oikein mitään, haha!

"Tyyne istu", eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.


Seuraava kuva on täysin muokkaamaton.

Lopulta homma räjähti käsiin ja Tyyne varasti minun pipon. Siihen loppui minun poseerausinto.

Tästä lähdimme Tynden kanssa hipsimään kotiin. Päässäni limainen pipo. The end.

6 kommenttia:

Sindarve kirjoitti...

AAhahahahahh tä paransi mun aamuni täysin! Ihanaa Kiitos!

Sindarve kirjoitti...

AAahahahahha tä paransi mun aamuni täysin, ihanaa kiitos!!

Jonha kirjoitti...

ihania! <3

Jonha kirjoitti...

ihania! :p

Puppe kirjoitti...

Siis Tyyne näyttää usein kuvien perusteella suht sekoboltsilta, tai no lähinnä aika vitun raskaalta säätäjältä:D Yllätyin niin sikana ku livenä se onkin sit, vaik onkin tosi pirtee, niin hyväkäytöksinen eikä yhtään rasittava.:) Miljoona kertaa salonkikelposempi ku meiän russeli ainaki...:D

ReBe kirjoitti...

Ootte ihania <3