08 syyskuuta 2013

Diesel Loverdose Tattoo - Rakkauden eliksiiriSain testattavakseni uuden Dieselin Loverdose Tattoo -hajuveden. Tuoksusta kerrotaan näin: "Anne Flipon ja pascal Gaurinin kehittämä Loverdose Tattoo vangitsee pakkomielteisen, villin seksikkyyden muuttaen sen ainutlaatuiseksi metsäiskukkaiseksi tuoksuksi. Hienostunut ja voimakkaan aistillinen tuoksu soveltuu täydellisesti vahvalle, itsevarmalle naiselle. Se luo pakkomielteen ja riippuvuuden rakkautta kohtaan. 

Alkutuoksu bergamotti ja mandariinikuori muuttuvat vastustamattoman eloisiksi mehukkaalla mustaherukan häivähdyksellä. Hedelmällisen alkutuoksun viettelys antaa hitaasti tilaa kiehtovalle ja intensiivisen naiselliselle kukkaiselle sydäntuoksulle. Ruusun samettisen koostumuksen jälkeen appelsiinikukan päihdyttävä vaikutus ottaa vallan, houkutellen esiin sambac jasmiinin villin puolen. Nämä villit ja hienostuneet kukkais-vivahteet saavat viimeisen silauksensa koukuttavasta sekoituksesta vaniljaa ja tonkapapua. "


"Naiset ovat aina käyttäneet yksinkertaisia ja voimakkaita symboleita itseilmaisuun. Heidän hiuksensä, meikkinsä, tyylinsä, tatuointinsa. Jokaisella merkillä on tarkoituksensa, ja ne symboloivat naisellisuutta. Ajan kuluessa symboleista on tullut naisille keino ilmaista todellista minäänsä omien sääntöjen ja oman tahtonsa mukaan. 

Muiden symbolien ohella tatuointi antaa naisen luoda oman pysyvän kielensä, joka perustuu ainutlaatuiseen sekoitukseen viittauksia, jotka vetoavat hänen omaan sydämeensä ja mieleensä - oli kyse sitten kuvista, elokuvista, väreistä, materiaaleista, fiktiivisistä hahmoista tai taiteesta. 

Tatuoinnit kehittyvät jatkuvasti ajan myötä. Kauneuden ja tyylin maailmassa niillä on oma erityinen asemansa. Pysyvyytensä vuoksi ne ovat äärimmäinen tapa ilmaista sitä mitä todellisuudess aon. ne edustavat todellista henkilökohtaista kannanottoa. Tatuoinnin avulla nainen voi ilmaista luovasti sitä, mitä hän on - sisältä ja ulkoa." -Anna Mazas, tatuointiasiantuntija ja 'Under My Skin' -kirjan kirjoittaja.


"Loverdose Tattoo iskee mieleen kuin tatuointi, joka vangitsee katseen. Sitä kannetaan niinkuin nainen kantaa tatuointia: salaperäisesti. Itsevarmuudella. Asenteella". 

Miltäs kuullostaa?

Tuoksu on nyt saatavilla kaupoista ja arvioidut kuluttajahinnat 30ml 48e ja 50 ml 60e. 

15 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Omg täydelliset kuvat!! ♥

Maisa kirjoitti...

Jos tuoksuu yhtä hyvältä kuin kuulostaa, niin PAKKO saada! Tavis-Loverdosekin on mahtavaa <3_<3

Anonyymi kirjoitti...

todella kauniita kuvia!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voiha vide!

Ei siis muuta, kuin että törmäsin sun blogiin tossa pari tuntia sitten ja nyt kymmentä vaille kaks yöllä luen vieläkin sun postauksia taaksepäin. Onneks huomenna on vaan iltapäiväluennot, koska mulla tulee varmaan vierähtämään vielä tovi. En osaa sanoa mikä sussa ja blogissasi niin kovasti viehättää ja viihdyttää, mutta musta sait just uuden uskollisen seuraajan.

Jonha kirjoitti...

tuoksuttelin tota sokoksella, ja ai että... tuoksu vei sydämen!

Mirette kirjoitti...

Wiii <3 hih no tervetuloa seurailemaan :))

Mirette kirjoitti...

Kannattaa käydä haistelemassa. Tuoksuu mun mielestä tosi paljon erilaismmalta kuin orginaali, mutta niin se on tarkoitus. Se "anis" puuttuu :)

Mirette kirjoitti...

Voi kiitos :) <3

Mirette kirjoitti...

Hih <3

Mirette kirjoitti...

Weee! :--)

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi söpö ja ainakin postauksistas päätellen tosi persoonallinen ja hassu! Ja tietenki tää blogi on aivan mahtava! Aion jatkossa seurailla blogias tiuhaan tahtiin :)

Mirette kirjoitti...

Aaaws, voi kiitos! :-) tästä kommentista tuli hycä mieli!

Anonyymi kirjoitti...

En kestä ku oot noin kaunis ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän postauksen myötä oli pakko käydä tuoksuttelemassa ja kotiin astihan se päätyi!

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Haha, hyvähyvä:)
Ja yleisesti kaikille, puhelimen kautta kun vastaan kommentteihin, se näyttää että vastaisin jokaiselle erikseen, mutta koneelta katsottuna näköjään se vaan vastaa alle... eli ei jokaiselle yksitellen. Joten sori tästä, jos vastuakset ei nyt ole kohdistettuna. :(