24 syyskuuta 2013

BeconfiDent Teeth whitening

Minulta kysyttiin tuossa kesän alkupuolella, että olisinko kiinnostunut kokeilemaan uusia BeconfiDentin hampaiden valkaisutuotteita.

"BeconfiDent valkaisulla saat valkoisemmat hampaat nopeasti turvallisesti ja tehokkaasti, samalla testatulla menetelmällä jota hammaslääkärit ovat käyttäneet jo yli 20 vuotta. BeconfiDent hampaiden valkaisu on 100 % vapaa vahingollisista aineista, joten voit käyttää tuotteitamme turvallisin mielin. Käsittely on hellävarainen ja tulokset näet heti. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Toimitamme tuotteet aina ilman toimituskuluja ja yhden päivän toimitusajalla." 
BeconfiDentin peroksidittoman geelin pitäisi poistaa tummentumia hampaista. Geelissä PH-arvo on hellävarainen joka suulle ja hampaille eikä sisällä mitään happoja jotka vahingoittavat kiillettä. 

Starter kitti sisältää 10ml hampaidenvalkaisugeeliä, muotit sekä käyttöohjeen. Itsellä meni eniten aikaa saada aikaiseksi vain muotoilla muotti kuntoon (huh, olenpas kiireinen - tai laiska), että voin ottaa ne käyttöön. 

Ihan ensimmäisenä tosiaan muotoillaan hammasmuotti. Se upotetaan 80 asteiseen veteen 3 sekunnin ajaksi. Sen jälkeen vesi ravistellaan pois, ja muotti asetellaan suuhun. Sormia ja kieltä käyttäen muotti muotoillaan omille hampaille sopivaksi. Lopuksi se huuhdellaan kylmällä vedellä. 
Kun muotti on valmis, leikataan pidike pois. Sen jälkeen muotti on käyttövalmis. 


Toisessa vaiheessa hampaat ensin harjataan kevyesti ilman hammastahnaa. Tämä tehdään ennen jokaista käsittelykertaa. 

Sen jälkeen geeliä laitetaan ohuena nauhana hammasmuotin koko pituudelle. Sen jälkeen muotti asetellaan valkaistavien hampaiden päälle. 


Sitten vaan annetaan mömmön vaikuttaa 15 minuuttia. Kun 15 min on mennyt, poista muotti, sylje valkaisuaine pois ja huuhtele suu vedellä. Harjaa hampaat uudelleen kevyesti ilman hammastahnaa. 
Tämä käsittely pitäisi toistaa kerran päivässä 10 päivän ajan, tai kunnes on tyytyväinen tulokseen. Itse olen testannut muottia vasta pari kertaa (minä vain aina unohdan), mutta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin selkeän ero. Itse huomaan valkaisun tehon parhaiten siitä, että tuo etuhampaan "paikka" tulee esiin (siitä on joskus monta vuotta sitten lähtenyt palanen irti kun naama sai vähän kyynerpäätä). :D 

Valkaisukynä on taas oiva työkalu nopeaan valkoiseen hymyyn. Valkaisugeeli levittyy valkaisukynällä tasaisesti ja tarkasti niille hampaille jotka haluat valkaista ja vaikutus alkaa jo geeliä levitettäessä. Geelin vaikutus kestää hampaissa päivän, ja vähitellen häviää pois. Itse olen tätä laittanut aina välillä hampaisiini ennen töiden lähtöä.

Jos hampaidenvalkaisu kotioloissa kiinnostaa, niin koodilla: haikumotorik saa 10% alennusta kaikista tuotteista BeconfiDentin nettikaupassa ja  käykää tutustumassa myös BeconfiDentin Facebook-sivuihin. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa melko hyvältä hommelilta!
Joutuuko kahvilakkoon, jos tota käyttää? t.kofeinisti

valkoset hampaat ois ihanat.