07 elokuuta 2013

Testissä Vita Liberata

Sain testattavakseni pienet tuotenäytteet Vita Liberatan itseruskettavaa. Vartalolle oli Rich silken Chocolate Body-geeliä sävyssä medium, ja kasvoihin Rich Silken Chocolate Face -geeliä sävyssä light. 

Vita Liberatan ruskettavat ovat tuoksuttomia, ja ne kuivuvat muutamassa sekunnissa (siksi ne myös kannattaa ehdottomasti levittää hanskojen kanssa ja vikkelään). Rusketus näkyy ihossa heti. Vita liberatan tuotteet ovat myös ekologisia, ja niitä ei ole testattu eläimillä. 

Minun mielestä itseruskettavia on vähän vaikea testailla, ja tämäkin postaus minun piti tehdä ikuisuus sitten. Esimerkiksi alla olevasta kuvasta moni varmaan kauhistuu, mutta puolustuksena tälle tuotteelle täytyy sanoa, että rusketus mielestäni näyttää aidolta, jos sen levittää oikein. Esimerkiksi itse kämmäsin nuo kuivat jalkani ekalla kerralla ihan totaalisesti. Toisella levityskerralla homma sujui jo paremmin, ja rusketuksesta tuli todella tasainen. 
Tosiaan, kuvasta näkee eron tosi selkeästi, mutta sen luonnollisuutta on vaikea näyttää näin kuvien välityksellä. Tässä se oli ehkä fail (varsinkin nuo varpulit paljastaa), mutta huolellisella viimeistelyllä tämä tuote tekee aika mahtavaa jälkeä. :D

Olettekos testailleet? Mikä teidän mielestänne on markkinoiden paras itseruskettava? Olisi kiva kuulla vinkkejä hyvistä tuotteista. :)

Jos Vita liberatan tuotteet kiinnostaa, käykää tutustumassa esim. brändin suomenkieliseen fb-sivuun. 

Ei kommentteja: