25 elokuuta 2013

Kuilun partaalla

Sitten taas lisää vaatekappaleita, joita ei ole vielä hirveästi blogin puolella näkynyt.. Halusin rakentaa asun noiden sukkahousujen ympärille, mutta en halunnut että lopputuloksesta tulee taas jälleen kerran liian rivo. Noi sukkahousut voisi olla kivemmat, ilman noita "sydämiä". Tai siis, sydämien tilalla voisi olla vain ihan viivat tai jotain.. mutta sydämet tekee noista ehkä vähän liian ernut. Emmä tiedä.
Olin alunperin sitä mieltä, että olen vain liian lihava tähän hameeseen. Ekan kerran kun se oli päällä, vetoketju aukeili koko ajan. Hengitin vähän syvempään - svuuurrrr, vetska auki. Kiva siinä sitten baarissa tanssilattialla kiskoa vähän väliä vetskaria ylös: "Oota, pidä tätä, vedän mun vetskarin". :---( 


No, koska hame on kuitenkin sen verran kiva, uhmasin itseäni ja nakkisormiani ja ompelin siihen pienen kiinnityshakasen, joka pitää hametta nyt vähän paremmin kasassa. Hameessa ei siis ole mitään nappia/hakasta, pelkkä vetoketju joka ei pysy ylhäällä edes vaatekaapissa lojuessaan. Typerästi suunniteltu, sanon minä!

OH, THAT ASS.

Neule, hame ja sukkahousut: Seppälä, kengät: Vagabond. 

Mitäs tykkäilette asusta? :)

6 kommenttia:

Yavanna kirjoitti...

Noi sukkahousut on ihanat :D Tollaset leikkisällä tavalla rivot, mutta ei missään nimessä liikaa

Anonyymi kirjoitti...

Toi hame on hyvä, etkä sä ole lihava.

Mira kirjoitti...

DAT ASS! <3

Anonyymi kirjoitti...

Toi hame on aivan törkeen ihana... Etkä kyllä ole paksu kamoon.

Anonyymi kirjoitti...

Toi hame on aivan törkeen ihana... Etkä kyllä ole paksu kamoon.

Johanna kirjoitti...

oot ihan sairaan kaunis ja ihana näissä kuvissa! <3