09 elokuuta 2013

Kolme bimboa Lintsillä

Oltiin viime Lauantaina Lintsillä Joannan ja Miran kanssa. Lintsi sponsoroi minun ja Joannan rannekkeet. Laitettiin meidän pelisuunnitelmat tulille jo kuukautta aikaisemmin ja sovittiin päivä koska mennään. Mira oli toivonut myös koko kesän pääsevänsä lintsille, joten napattiin se vielä meidän mukaan peeloilemaan. Hyvä combo, kun kolme lapsellista bloggaajaa hihittelee kaikelle dorkalle joka paikassa. 
Otettiin musta tämmöinen virallinen "asukuva".
TEEEAAAM *SENSORED*

Emme pystyneet vastustamaan tämmöistä kamera-juttua, millä olisi saanut spämmättyä kuvaterkut lintsiltä fbseen. Jo pelkästään tämän "laitteen" kanssa meillä meni varmaan joku vartti.

Okei. Riittää jo toi ":D"-ilme.  

Laitettiin rinnuksiin tarrat, jos vaikka satuttais kadottamaan toisemme. Nimet ja jutut olivat taas todella kekseliäitä. Joanna oli meistä kolmesta ainut fiksu, joka skippasi tarran. 

Hevisauruksia oli tietysti pakko käydä moikkaamassa. Näitä Sauruksia oli kaksi, ja ne hommaili aika hämmentäviä juttuja ihmisten keskellä. En tiedä tajusko ne ihan itsekkään miltä ne näyttää kun kynyttävät toisiaan peräkkäin... :D



Minä tietysti emoilin heti kun Joannan silmä vältti. Oikeasti tämä oli minun "Pelokas"-ilme ennen kummitusjunaa.



Sain monta kertaa kuulla "Nyt hymyile, me ollaan lintsillä, sun pitää olla iloinen". :D 

Maailmanpyörä - uudelta nimeltään eivoimilläänmuistaakoskamaailmanpyöräonmaailmanpyörä. Oli ihanan nostalginen, vaikka naureskelin laitteen "hurjuudelle". Mun mielestä siis tuommoiset mummoilulaitteet on parhaita, enkä uskalla mennä  mihinkään missä pää menee alaspäin... mutta tuo maailmanpyörä oli vaan.. SITÄ EI SAANUT EDES PYÖRITTÄÄ. Ei ole kuulemma saanut moneen vuoteen. Huoh... no minä olin lintsillä viimeksi joskus luokkaretkellä vuonna nakki.


Supercuteness.

Sitten mun teennäinen "ahhaha hahah"-ilme.

"oon maailmanpyörässä"-söpistely.
JÄTSKII! Mietiskeltiin vähän jätskivaihtoehtoja ja Mira halusi pehmistä. Pienen suhailujen jälkeen - kun Miralla oli jo pehmis kädessä, Joanna bongas nurkan takaa spice icen. Miraa harmitti, sillä spice icen pyörremyrskyt ovat tunnetusti puhdasta ekstaasia... 


...Tai no siis vaan jos voit valita kippoon värikkäitä turkkareita ja twixiä. Niitä ei ollut, joten otin vanhanajan vanilja + sitruunalaku pallerot, mmmm! 

Tämän hodarin kohdalla totesin, että en ole koskaan nähnyt noin suurta makkaraa kenenkään jalkojen välissä..... ja siksi halusin yhteiskuvaan.

Syötiin myös hattaraa ja yritettiin ottaa romanttisia kuvia. Fail.

LIKE A BOSS.
Tämä kuva kertoo kuinka paljon oikeasti tykkään hattarasta...



Keinut oli ehdottomasti Joannan lemppari, ja itsekkin tuli fiilisteltyä aikalailla. Hurjaa.. muttei liian hurjaa kuitenkaan. 


Aurinko paahtoi ihanasti koko päivän ja ilma oli todella hyvä. Ilman, sekä lauantain takia jonot olivat harmittavan pitkiä (välillä melkein puoli tuntia). Ei siis ehditty kovinkaan moneen laitteeseen... mutta onneksi kuitenkin kaikkien lempparit tuli koettua. 

Mira myös suojeli hipiäänsä mun "homeelta"-haisevalla paidalla ja näytti swagilta.

Koko reissun kruunasi viimeinen vehje: Vonkaputous. Myhistiin Miran kanssa ihan fiiliksissä, kun Joanna lupasi tulla mukaan. "Kyllä siinä vähän kastuu". Kiljuttiin ja kikatettiin = ja sen seuraksena saatiin myös paljon limaista vettä suuhun. Ja naamalle. Ja vaatteille. Ja oikeastaan vähän kaikkialle. Mutta se oli kivaa! Kesä kuivattaa!


Oli oikein ihana päivä ja tuntui että tällä päätettiin kivasti kesä 2013 (Sniisk). Kiitos Joannalle ja Miralle kivasta päivästä, ja tietysti Lintsille! 

 Mites, oletteko te päässeet hurluttelemaan vielä huvipuistoihin?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva postaus, näkyy että teillä on ollut oikeasti hauskaa :) Tainnu mielentila olla vähän älyvapaa tuona päivänä, mut ne onki just parhaita päiviä :D

Jotenkin tuntuu ettei tämmösenä kakskutosena enää kehtais huvipuistoon lähteä kun mitä siellä oikein tekis, mut nyt vasta älysin että onhan siellä tosiaan kiikkukaruselli, vonkaputous, kummitusjuna ja muut vähän "nösserömmät" laitteet, pitääkin pistää loppukesän suunnitelmiin huvipuistoreissu :D

Mirette kirjoitti...

Meillä oli kyllä joo tosi kivaa! Huomattiin että oltiin levottomampia kuin jotkut kakarat siellä :D ja ei mua ainakaan häirinnyt että olen vähän "vanhempi". Ikäeron huomasi siinä, että kun lapset oli menossa esim rakettiin, ne oli sillee ":---D Jee", kun taas me ":----000 me kuollaan". XD suosittelen!

Mimosa kirjoitti...

Hahah, vitsi mitä kuvia! Ja nyt haluun kans lintsille ja syömään hattaraa!! :-D

Mira Ahola kirjoitti...

HUUTONAURU!!! Go TEAM LESBOUUUUU!!! :'D