27 elokuuta 2013

Ho Hey!

Ilme sen jo kertoo: "Min darra är helvete mystik". 
Raahasin kameran toissa viikonloppuna mukanani taas puistoon, jossa palauteltiin Miran kanssa edellisillan fiiliksiä limupullot kourassa. Näissä kaikissa kuvissa mun silmät mun muurautunut pieniksi hiiren.. silmiksi ja naama turvonnut ilmapallonkokoiseksi. Mut eipä tuo just niin oo. 
Päällä oli Dr. Denimin viininpunaiset housut (jotka pitäisi kyllä joskus ostaa myös mustana) ja Carlingsista ostettu toppi. Tänä kesänä on kyllä tullut ostettua hapsua sun jos toista, mikä on vähän outoa... mutta noita on kiva heilutella vaikka yksin peilin edessä. 

Tässä sitä sitten hiippaillaan. En kehdannut julkaista niitä kuvia, missä yritin kiivetä tuonen kivikon päälle. Se näytti vaan siltä, että joku idiootti ei vaan osaa. Niinku ei osannutkaan...
 
Olen aika paljon käyttänyt tämän kuontalon kanssa etuhiuksissa lettiä. Kovin hienosti se ei ole tehty, mutta onpahan kuitenkin :)


Loppuun vielä: "Like a boss".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kivat hiukset:) minkä rotunen tyyne muuten on?

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko joskus tehdä näin toivepostauksen muodossa yhden asukokonaisuuden, jossa sulla on istuva yläosa? :) Mua kiinnostais nähdä, miltä se näyttäis, kun sulla on aina pussimaisia yläosat ja musta tuntuu että ne suurentaa sua.