21 elokuuta 2013

Cailap by Mariela Sarkima

Sain testattavakseni Cailapin Mariela Sarkiman suunnittelemia meikkisiveltimiä. Olen monta kertaa hypistellyt näitä siveltimiä esimerkiksi Sokoksella, mutta en ole raaskinut niitä ostaa. Siksi olinkin todella innoissani kun sain näitä kokeiluun :)

Cailap by Mariela Sarkima -meikkisivellinsarjaan kuuluu kuusi sivellin settiä, sekä kuusi erikseen myytävää meikkisivellintä. Kaikki siveltimet on valmistettu laadukkaasta, kärkeä kohti luonnollisesti ohenevasta keinokuitukarvasta.

Siveltimet tulivat muovisissa paketeissa, jonka takana oli selkeät kuvat mihin mitäkin sivellintä käytetään. Tämmöisellä "meikkaan sormilla"-tyypillä on pari kertaa mennyt sormi suuhun, kun olen miettinyt mitä sivellintä nyt oikeasti käytetään mihinkin. :D  Mm. pädin kaverilleni "Tämä on meikkivoidesivellin, ei tuo", ja näin jälkikäteen pienellä lunttauksella huomasin, että ne kumpikin ovat :D No, harjoittelu tekee mestarin! 
Sain tosiaan kolme eri pakettia. 

Tässä on  klassikkosiveltimet täydellisen perusmeikin tekemiseen. Vasemmalta oikealle: 
1."Klassinen yhden luomivärisävyn" -häivytyssivellin. "Jos haluat silmämeikkiisi useampaa sävyä, käytä aina vähintään kahta eri luomivärisivellintä." 
2. Meikkivoidesivellin, jolla tehdään "tasaisen kaunis meikkipohja kasvojen keskiosasta aloittaen, edeten kohti reunoja."
3. Poskipunasivellin, "Levitä poskipunaa puuteroiduikke iholle. Klassinen poskipunan paikka on pehmeästi poskiluun päällä".  
Alhaalta ylös Klassinen Femme fatale "Täydelliset välineet naisellisen kauniin meikin tekemiseen".
1. Huulten punaukseen tarvittava napakka huulipunasivellin. "Siveltimen kapeneva kärki auttaa amorinkaaren ja huulten ulkonurkkien muotoilussa sekä huultenrajausjäljen häivyttelyssä. "
2. Peiteaineelle sekä valovoiteelle tarkoitettu sivellin. "litteällä kärjellä peität helposti kaikista pienimmätkin juonteet. Silmänurkkien ja silmänalusten tummuuden sekä nenäpielten punoituksen. 
3. Rajaussivellin, jolla on helppo saada eyelinerin rajausväri suoraan ripsen tyveen. "Käden pysyessä luonnollisessa asennossa rajauksen muotoa on helppo hallita. 
4. Luomivärin levityssivellin, jolla on helppo työstää silmämeikin eri vaiheita. "Levitä tällä siveltimellä luomiväriä liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle, tai tee silmän urkonurkkaan pehmeä varjostus."
5. Kierreharja, joka on ehdoton työväline kulmien muotoilussa. "Pehmellä kierreharjan avulla kulmavärin tai -kynän jälki luonnolliseksi ja harjaa kulmakarvat lopuksi kauniiseen linnunsiipimäiseen muotoon. 

Yksi paketti oli Cailapin "Like a Pro"-sarjaa, jotka ovat hieman pidempivartisia kuin peruskokoelman siveltimet. Vasemmalta oikealle:

1. Pompom-poskipunasivellin (hihii). Vinkki: "Muista käyttää poskipuna aina kämmenselän kautta, jottei punauksesta tule liian voimakas". 
2. Meikkivoidesivellin. 
3. Viuhkasivellin. "Luo kasvoille muotoa varjostamalla, tai tee kevyt aurinkpuuterointi kasvojen reuna-alueille sekä poskipäille. 


Ja sitten vielä kertaus.

1.Meikkivoide. Häivytystä ja häivytystä.
2.Peitevoide/"valokynä". Btw! Tällä siveltimellä peitevoidetta tarvitsi todella paljon vähemmän kuin suoraan tuubista tursotettuna.
3.Varjostusta. 
4. Poskipunaa.
5. Luomiväriä.
6. Rajaukset.
7. Kulmakarvat. Itse vain harjasin, koska värjäsin vähän aikaa sitten omat palkkini.
8. Ja fuskaus! Halusin laittaa Maxfactorin huulitussia, koska se sopi paremmin tähän meikkiin :D
9. Valamis! (Olis pitänyt selkeästi käyttää huulipunasivellintä kun tuli niin epätasainen lopputulos....)
Nämä tarvitsevat kyllä kaveriksi vielä jonkun söpön säilytysmukin. :)

3 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Mä just eilen kattelin noita siveltimiä Sokoksen nettikaupassa. Ostin viime syksynä yhden paketin Mariela Sarkiman suunnittelemia siveltimiä: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/sokos/cailap-by-mariela-sarkima-applikaattori-trio

Toi ei oo musta ees kovin pahan hintanen, mutta välillä tuntuu että jotkut on aika hintavia vaikka oiskin setti. Tosin joskus yksikin sivellin saattaa maksaa useamman kympin. Mä joskus tuolla Sokoksen nettikaupassa katselin Joe Blascon -sivellinsettiä joka oli jonkun 120e. En muista montako sivellintä olis ollut, mutta siinä oli suojapussi mukana. Enää niitä ei oo siellä. Mutta niissähän tosiaan saattaa yksikin sivellin olla tyyliin 25e.

eekku kirjoitti...

Kiva kun pääsit testaileen ja kauniin sävysiäkin =)

Mira kirjoitti...

Hahahah, arvasin et se oli meikkivoiteeseen. :D

P.s oot megaöverikuuma, sulan noihin sun silmiin.