22 elokuuta 2013

Alla vaahterapuun

...värjöttää Mirette sateenvarjon alla ja odottelee unelmiensa prinssiä. 
Hmm. No oli miten oli. Käytiin Miran kanssa viime vklp lähirinteessä räpsimässä muutamat kuvat samalla kun lenkitettiin Tyndeä. Kumpikin värjöteltiin puun alla ja yritettiin olla kastumatta. 
Mulla oli päällä uudet Seppolandiasta ostetut shortsit ja mielipiteitä jakavat "korsettisukkikset". Mulla on viimeksi ollut noi sukkikset jalassa Weekend Festareilla viime vuonna / eri parit kylläkin. Näitä tuli taas kaupan valikoimiin, joten päätin sukkisintoilijana kotiuttaa nämä.
Päätin tasapainottaa sukkisten dominafiilistä jollain maltillisemmalla jutulla, ja yläosaksi valikoitui mun liian vähälle käytölle jäänyt viininpunainen neule... johon on mystisesti tullu käsivarteen REIKÄ. Yhyy.
Mä en noista shortseista oikein tiedä. Ne on ihan ok, mutta joku niistä puuttuu. Olen kuitenkin kaivannut vaatekaappiini ihan perusmustia shortseja, joten nämä olivat ihan fine. 
Tyyne sai myös uutta syksyvermettä itselleen valjaiden muodossa. Nämä valjaat venähti vähän Miran koiran päällä (Tyynelle ne oli aluksi liian pienet), joten Tyyne sai ne. Siltikin on olemassa ihmisiä, jotka Tyynen nähdessään kysyy: "Onks se poika". :--( Vähän tuntuu, että ihan sama kuinka paljon blingiä, hilettä ja rusetteja Tyyneen laittaa.. silti kukaan ei koskaan tule tajuamaan, sniisk!

Loppuun vielä tää, jos otsikko jäi vaivaamaan ;) Tai voihan olla, että teille tuli mieleen myös tämä :---0

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Noi on yhet mun lempparisukkiksista! Kivoimmat on ne sellaset ohuet missä menee tummemmalla niitä nauhoja mitkä menee sit rusetille pohkeen ja reiden kohalla. Mä oon niitä jo kahdet rikkonu, pitäs käydä penkoon kaikki Tampereen seppälät läpi et oisko niitä jossai. Ne on nii ikivanhat että menny aleenkin jo tuhat kertaa. :D

Tulipa nyt sukkisavautuminen tästä kommentista :D Noi shortsit on myös ihanat, taitaa olla samat mitkä otin työvaatteeks viimeks!

eekku kirjoitti...

Kivoja kuvia

Anonyymi kirjoitti...

Noi shortsit on tosi hyvät, vois hankkia itellekki ku en ikinä löydä ite kaupoista mitään

hahah oon huono

imlacking kirjoitti...

Ihana sateenvarjo.

Mä haluaisin jonkun läpinäkyvän sateenvarjon tai esimerkiksi sellaisen missä on viikset :D.