25 heinäkuuta 2013

"PRUUUUUUTTT" SANOI FANTTI.

Noniin, tiedän että osa teistä on varmasti odotellut koska tämä tyttö uskaltautuu taas neulan alle. Eilen tuli sitten taas oksennuskurkussa, kädet täristen - mentyä ottamaan uutta kuvaa. Idea sirkusnorsusta on muhinut päässäni jo pienen ikuisuuden. Viimeiset kolme kuvaani olen käynyt ottamassa Jussi K:lla, mutta tähän kuvaan halusin vähän erilaista tyyliä. Vanhaa kunnon old schoolia pienellä psykedeelisellä twistillä (:D). Lähetin Miskalle muutamia inspiskuvia ja ohjeistuksia haluamastani asennosta asennosta. Tämmöiseen lopputulokseen lopulta päästiin!

Ensin siirtokuva paikalleen. Tästä oli olemassa vielä isompi versio, mutta tämä näytti paremmalta. Isompi olisi kiertynyt liikaa.

 Sitten ääriviivat....

Ja varjostukset...

....ja viimeisenä värit!

Tatskan tekemisessä meni alle neljä tuntia, ja tekijänä oli siis mighty Miska Døden. Miska tekee tällä hetkellä hommia Helsingissä sijaitsevassa Zodiac Inkissä. Miskan töitä löydätte mm. instagrammista, Facebookista ja Tumblrista. Seurailkaa ja käykää ihmeessä ottamassa tatskoja! 

Tässä vielä parempi kuva napattuna Miskan instagrammista.  


Kaikki kuvat on vähän mömmösiä kun ne on otettu kännykällä, mutta parempia kuvia tulee sitten myöhemmin. Mitäs sanotte? :)


Ai että, olen niin onnellinen.
Toisin kuin minun äti.

9 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Kieltämättä ensimmäinen ajatus norsutatuoinnista, ennen kuin näin kuvia, ei oikein vakuuttanut, mutta lopputuloshan on aivan mahtava! Todella hieno ja hienoa työtä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno ku mikä! -Minski

imlacking kirjoitti...

Hieno :)

kallion keisarinna kirjoitti...

Superihana tatska ja hieno idea :) Juska on munkin leimat tehnyt ja voisin tosiaan kokeillan Zodiacin muitakin taiteilijoita!

eekku kirjoitti...

Todella hieno

Maukku kirjoitti...

ÄÄÄÄÄ NIIN SIISTI MEGAMAGEE UPEA MAHTAVA UUUUH

aba kirjoitti...

Ihan älytön !! <3___<3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava! Oisko mahdollista saada tietää yhtään mitä tuo maksoi? :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Mä en viitti huudella hintoja, koska se on aina niin henkilökohtaista miten se määräytyy. mut yli 400e mut alle 600 :)