17 kesäkuuta 2013

VITALIS LIP LOVER - Marjoja ja kermatoffeeta

Sain PR-toimiston kautta itselleni uudet Vitalis Lip Loversin huulirasvat. Nämä Vitaliksen Lip lovers tuotteet ovat ainoastaan huulien hoitoon tarkoitettuja, toisin kuin perinteinen monitoimituote Vitalis.  

Huulivoiteen luvataan kosteuttavan ja antavan häivähdyksen sävyä sekä kiiltoa. Voide sisältää karitevoita ja mehiläisvahaa, jonka pitäisi antaa huulille pitkäkestoista suojaa sekä pehmeyden tunnetta. 
Itse tykästyin tähän Vitalis Lip Lover Berryyn, joka tuoksuu ihan siltä Lipsin vadelmamehujäältä. Tekisi melkein mieli syödä tätä suoraan purkista, mutta onneksi voide ei maistu niin hyvältä kuin tuoksuu (se ei oikeastaan maistu millekkään). Huuliin voide ei kyllä mielestäni sävyä tuo, vaikka niin lupaakin. 

Vitalis Lip Lover Caramellin lahjoitin heti ensimmäisen nuuhkauksen jälkeen Miralle, jonka tiedän rakastavan kaikkia äklömakeita huulituotteita (montakohan muffinssi/suklaapiiras/kinuskileivos-huulirasvaa se mahtaa omistaa?). Tämä siis tuoksuu "pehmeältä kermatoffeelta". Joo, mä en tykkää kermatoffeesta.  

Söpöt pikkupurkit on btw suunnitellut Ivana Helsinki.  

1 kommentti:

Henna J kirjoitti...

awww... ihania! pakko saada vaan noiden purkkien takia ;D