15 kesäkuuta 2013

Maksimaalinen Mirtsu

Kelien lämmetessä olen taas uskaltanut kaivaa kaapistani vaarallisen valkoisen maksihameeni. Tämä on ihanaisen vilpoisa päällä ja olen kuumeisesti harkinnut ostavani myös saman rätin mustana. Se ei ole markkinoiden kivointa mallia (haluaisin semmoisen missä olisi läpinäkyvä lirpuke), mutta toisaalta kaksosta voisin pitää hyvillä mielin myös töissä... missä kuitenkin pääosin koko elämäni menee... 
Valkoisen värin ainut petollisuus ei ole sen valkoisuus.. vaan jos oikeasti tällä lirpukkeellä lähtee aurinkoisena päivänä kuljeksimaan pitkin Kallion katuja niin oikeasta kulmasta katsottuna joko perskanniskat tai mummiska-alkkarit kuultavat sata varmasti läpi. 
Sen takia olenkin välttänyt tätä lookkia ja nykyään pidän aina jotain pidempää t-paitaa tämän kanssa. Mikä myös johtaa siihen, että kreikkalaisen jumalattaren sijaan näytän lähinnä yöpukuun sonnustautuneelta ryysyläiseltä.  
No, mihinpä spuge tavoistaan pääsisi. Toinen vaihtoehto on vain talsia itsevarmasti kanniskat auringon valossa helmeillen ympäri miljöötä ja olla ylpeänä siitä että omaa niin pirun hyvän takapuolen jota kannattaakin esitellä. 

Niin, maailma on täynnä valintoja. 

4 kommenttia:

Hertta kirjoitti...

Tähän on kolme ratkaisua: ihon väriset alushousut, stringit tai shortsit (ihon väriset) hameen alle. Hyvä tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaihanaihana hame. Mistä se on? :)

Mirette kirjoitti...

Hertta: jep, mut mun mielestä on jotenki kamalaa jos stringitki vilkkuis läpi :D

Anonyymi: seppälästä :)

miu kirjoitti...

Kärsin samasta perskannikka-sulojeni vilauttelusta ohkaisen maksihameeni alta, kunnes älysin änkeä sinne alle semmoisen trikoolärppäpeittimen. Mikä niiden hieno nimi on, joku pers-tuubitoppi? Alle kympin kustantaa hoo ja ämmällä.