29 kesäkuuta 2013

Kiharahommeleita

Sain Miraculos Oy:ltä testiin pari viikkoa sitten taas muutamia hiustuotteita. Osa tuotteista sopi hyvin kiharakampauksen tekemiseen, jotka esittelen alla. Tämä on vaan siis pieni selostus siitä, miten yleensä väsään itselleni kiharat.

Ensitöikseni laitan kosteisiin hiuksiin Paul Mitchellin kestosuosikkiani Super skinny serumia. En muista edes kuinka kauan tuo putelli on minulla ollut, mutta se vain kestää.

Seerumin levityksen jälkeen föönaan hiukset kuiviksi.


Tässä kiharakampauksessa testasin päähäni samalla vanhoja Clip-onejani, jotka tosiaan eivät ole yhtään omien hiusteni kanssa "sävy sävyyn".  Föönauksen jälkeen suoristin vielä hieman hiuksia ja iskin päähän clipit, koska muuten kiharoista tulee vähän sutturoita. Tässä vaiheessa homma näytti aika horrorilta. 
Clip-onien jälkeen ruiskuttelin hiuksiini Four Reasonin Cristal Styling mistiä, joka on Föönaussuihke. Föönaussuihke on ollut käytössäni jo pitkään, ja olen tykännyt tästä todella paljon.  Se tuoksuu todella ihanalle, antaa joustavaa tukea ja muotoilua, sekä aavistuksen myös kiiltoa. Tämä tuote sopii hyvin esimerkiksi lämpörullien alle käytettäväksi, mutta minä olen käyttänyt tätä Wandini kanssa (sisältää lämpösuojan). 


Sitten vaan kihartelemaan. Mulla menee wandin kanssa yleensä 10-15min että saan koko pään kiharrettua. Ei siis varsinaisesti aika eikä mikään. Yritin tähän kampaukseen ottaa tahalleen sellaisia osioita kiharrettavaksi, että siinä olisi sekä vaaleaa että tummempaa hiusta. 

Kun puuhka oli valmis, käytin viimeistelyyn uutta No Nothing Very sensitive & super strong hairsprayta. Se on erittäin vahva viimeistelysuihke, joka varmasti pitää jokaisen kikkuran juuri siinä asennossa, kuin tahtoo. Sain tästä suihkeesta myös kevyemmän version, jota käytän yleensä hiusten taka-osaan (jotta kiharat olisivat kuitenkin aavistuksen "liikkuvia") ja taas tätä vahvempaa sitten kasvojani kehystäviin hiushippusiin, jotta tekemäni swirlit varmasti pysyvät asennossaan vaikka iskisi millainen trombi ulkona. 

Nämä No nothig tuotteet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Tuotteiden mottokin on "Tuotesarja, joka ei ärsytä ketään". No nothing tuotteille on nimittäin myönnetty Allergiatunnus, joka kertoo siitä, että ihotautilääkärit ovat todenneet tuotteet turvallisiksi puolueettomissa testeissä. Tuotteet eivät myöskään sisällä hajsuteita, parabeeneja tai väriaineita. 

Valamis!
Eli aika hyvin kihartamalla sai häivytettyä clipsit omiin hiuksiini, vaikka ovatkin täysin eri värisiä. Itseasiassa haluaisin että hiukseni näyttäisivät kutakuinkin tuolta. Nämä tämän hetkiset hiukseni ovat aika katastrofin partaalla ja kampaajalle pitäisi päästä ASAP. Pari päivää sitten koin pienen turhautumisen ja leikkasin itse vähän sieltä täältä.. epic fail. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana tukka!

SuperHotFemale kirjoitti...

Tosi hiano! Pitäisköhän itekin kaivella kiharapuikko kaapista..?

Puppe kirjoitti...

Toi on niin paha ku tulee toi fiilis et pakko tehä JOTAIN hiuksille HETI, ja sit isoimmat keittiösakset handuun mitä löytyy.... Ja sehän yleensä kiittelee sitten. :D

Henna J kirjoitti...

Vähäks noi hiukset sopis sulle <3