11 kesäkuuta 2013

Isadora Twist-up Gloss Sticks

Sain Berneriltä testiin pari viikkoa takaperin Isadoran Twist-up gloss sticksejä. Olen innokkaasti halunnut päästä testailemaan kaikki nyt markkinoilla olevat "huulipuna/kiilto-kynät". Aikaisemmin kirjoittelinkin jo MaxFactorin kynistä täällä
Nämä Isadoran gloss sticksit eivät pysy huulissa yhtä hyvin kuin Maxfactorin huulipunakynät, mutta uskon että se johtuu paljolti jo pelkästään koostumuksesta. Isadoran tikut ovat siis nimensä mukaisesti enemmän huulikiiltokyniä, kuin huulipunakyniä ja kiillot eivät koskaan ole minun huulissa kovin pitkäkestoisia. Maxfactorin kynissä jälki on mattaista tai aavistuksen helmiäiseen taittavaa, kun taas Isadoran tikut antavat kiiltoa. 
Note to self: sheivaa käsikarvat, hobitti.
Kiillon lisäksi Gloss stickit tuoksuvat karkille ja kosteuttavasti ihanasti huulia. Oma lempparini näistä on 07 Coral Cocktail, vaikkakin olisin toivonut sen olevan yhtä koralli, kuin kynän nimi ja ulkoasu antavat yhdessä ymmärtää. Tämä taittaa enemmän punaiseen, kuin oranssiin (kuten yllä olevasta kuvasta huomaa).
Iso plussa siitä, että näitä ei tarvitse terotella. Mf:n tikut pitää, ja kumpikaan omistamistani terottimista ei suostu teroittamaan kyniä (Cailapin teroittimella pitäisi onnata). 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten sun iho on noin läikikäs? :o hui

-A

Mirette kirjoitti...

Haha, se johtuu näissä kuvissa pienestä epäonnistuneesta meikkivoidetestauksesta. :D