19 kesäkuuta 2013

Aussien kolmen minuutin ihmeet

Sain testattavakseni rajoitetun ajan saatavilla olevat Aussien Street Art Design Edition -tehohoidot kuiville, värjätyille ja pörröisille hiuksille. Saamani paketti sisälsi siis nämä kolme eri tuotetta:

-Reconstructor "Tekee ihmeitä kuiville ja vahingoittuneille hiuksille".
-Frizz remedy  "Kosteuttaa ja saa pörröiset hiukset kuriin silmän räpäyksessä".
-Colour Mate "Sisältää muun muassa Australian villipersikkaa ja saa värjätyt hiukset kukoistamaan".

Olen jo aikaisemmin testaillut Aussien tuotteita, ja en vain ikinä pääse yli siitä, miten ihanalta ne tuoksuvat. Putillot ovat olleet kovassa käytössä, ja olen tykkäillyt kyllä paljon. Tälle nutulle kolmen minuutin tehohoidoista paras on ollut Frizz remedy, joka jättää hiuksiin ihanan pehmoisen jälkifiiliksen. 

Sain myös mahdollisuuden tarjota jollekkin onnekkaalle blogini lukijalle tämän mahtavan Aussien hoitsikka-setin sekä VIP-kortit Helsingin vanhalle Summer Heattiin. Riittää vain, että perustelet, miksi juuri sinun pitäisi voittaa kyseinen paketti? Arvonta päättyy keskiviikkona 26.6.2013. PS. Muista lisätä s-postisi kommentin perään. 

22 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Monesti on pitänyt Aussien hiustuotteita ostaa, mutta aina on jäänyt jostain syystä hyllylle.. nuo kaikki kuulostaa just siltä, mitä mun moneen kertaan värjätty ja vaalennettu korpputukka kaipais! Ja Summer Heat ois kiva piristys kesään!
jenni.pekala@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitsen ehdottomasti kunnon tehohoitoja tukalle. 1,5v asuminen espanjassa ei tukalle hyvää tehnyt. Siellä on vesijohto vesikin täyttä kuraa...
hartsu_@luukku.com

Ihana Elisa kirjoitti...

Meikäläisen ruoska kärsii edelleen vuosien ajan jatkuneesta blondaamisesta. Tällä hetkellä kasvatan omaa väriäni takaisin, mutta hiusten latvat ovat yhä kuivat koppurat. Elvytystä kaivataan! Lisäksi etsin juuri sitä oikeaa hoitoainetta itselleni. Siksi juuri minä!

korhonen.elisa@luukku.com

Jemina Rauhansalo kirjoitti...

Eikä! Minulle!:D tää kikkarapilvi kaipaa hoivaa kun ei pääse kampaajalle ihan hetkeen. Just jotku superkosteuttavat mömmöt on parasta tällä hamppukasalle <3 ja sit viel kuulemma hiusten kunto menee viel huonommaks ku imettää. Jee, en malta odottaa! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Koska miun tukka ei nykyään diggaile tästä värjäämisestä mutta en suostu vielä luopumaan tästä ihanan punasesta tukasta :3

~Menninkäinen~

Elina kirjoitti...

Osallistun arvontaan :) En muista millon oisin leikannut hiuksiani ja tossa pari kk sitten vielä vaalensin latvoja. Hieman olisi tehohoitojen tarpeessa. Enkä myöskään muista, milloin olen viimeksi käyttänyt Aussien tuotteita. Vähän on tullut niitä jo ikävä :)

sposti: elinallepostia@wippies.fi

Anonyymi kirjoitti...

Miun peikkopehkoinen leijonanharja tarvitsee ehdottomasti jotain kiiltoa itseensä. Viimesen kuukauden oon hoitanu hiuksia vähän huonosti ja senhän huomaa..


-myrtsi
annhirv@gmail.com

SuperHotFemale kirjoitti...

Blondaus + luonnontaipuisa tukka = kaikki tehohoito tarpeen

sari piste susanna at hotmail piste com

Riikka kirjoitti...

Mun pitäis voittaa koska, mun tukka on latvojen vaalennuksen ja auringon yhdistelmästä ihan hamppua!

Ja Summer Heatiin haluaisin viedä mun kaverin, joka kaipaisi vähän piristystä päiviin :)

huudot10@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

koska hiukseni ovat blondatut, karheat, värittömät, elottomat, kulahtaneet, luonnonkiharahamppua, kaksihaaroittuneet (onkohan se sana)..

lottakis@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Noi vois olla pelatus mun oikeesti maailman oudoimmalle hiuslaadulle (kampaajanikin oli samaa mieltä, koska ne menee aina takkuun suihkussa jo siinä vaiheessa, että kastelet ne saati miltä ne näyttää sitten shamppoo pesun jälkeen :D Yhä etsin sitä oikeaa hoitsikkaa!

sinna-riikka@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Blondatut ja luonnonkiharat hiukset tarvitsee apua :) enxs22@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin haluan voittaa hiustuotteita. Olen jo pitkään etsinyt hyvää uutta hiussarjaa mikä ei kuitenkaan rasittaisi lompakkoa niin valtavasti. Pidennysten jälkeen latvat ovat kärsineet, mutta en haluaisi leikata kaikkia latvoja vielä pois, jotta vaikutelma "pidemmistä" hiuksista säilyisi.

-Tiude-

Henna J kirjoitti...

Mun hiustenlatvat kaipaa todellakin tehohoitoo... ensin mustasta-vaaleanruskeaksi kauhealla operaatiolla.. ja sitten piti todeta että ei sovi mulle ja takas tummaksi. tässä operaatiossa kärsi itsetunto ja HIUKSET ! :/ ps. en oo ikinä käyttänyt aussien tuotteita :O

hjyrkinen@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

En ole koskaan kyseisiä tuotteita kokeillut, koska pihinä ja köyhänä ihmisenä meiltä löytyy vain halppismerkkejä :D Hiukset on kuitenkin kuin variksenpelätillä, joten makeeta ois voittaa :)
-Aada-
aho_immonen(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Näille tuotteille olisi käyttöä, sillä asustelin 3kk Intian maaseudulla vapaaehtoistyötä tehden ja kuten arvata saattaa hygienia siellä päin ei ole parhaasta päästä. Niin oksettavaa kuin se onkin sain pieniä paskiaisia, nimeltä täi, päähäni. Intialaiset täin poistoaineet tappoivat täini, mutta myös hiukseni, jotka ovat nyt ihan höttöä ja nämä Aussien aineet ehkä voisivat pelastaa ne.

- Sanna
ezterih_@hotmail.com

ahle kirjoitti...

Kesä mökillä; aurinko ja merivesi yhdessä saavat aikaan sen, että nyt tarvittaisiin jotain tehokasta ja äkkiä!! AUssieta en ole koskaan (nuukuuksissasi) kokeillut, ja ne tuotteet joihin opiskelupennoset ovat riittäneet eivät tähän hätään juurikaan auta.
ahlfors(at)suomi24(piste)fi

tiiti66 kirjoitti...

Tehohoito tulisi enemmän kuin tarpeeseen; tällä hetkellä hiukset ovat niin rutikuivat, ettei värjäystä uskalla edes ajatella kun tulos saattaa yllättää..
Lompakolla on kuitenkin ollut suurempi sanavalta kuin hiusten tarpeilla, joten markettituotteilla on nyt menty liian pitkään.
teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

Anonyymi kirjoitti...

Kotiäidin hiukset vaatisivat huomiota! Aina menee lapsi etusijalle. Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

lentoemo kirjoitti...

Apua! "Sisustuksellisista" syistä kesämökillä on hiusten pesuun tarjolla ainoastaan palasaippuaa!! Yritän aina ujuttaa sinne sellaisia tuotteita kokeiluun, jotka osoittautuisivat niin korvaamattomiksi että sivuuttaisivat tuon palasaippuan. Aussien hiustuotteet on ollut pakko-päästä-kokeilemaan -listalla jo jonkin aikaa. Josko nyt löytyisi sellainen tuote...
flight(at)luukku(piste)com

Ouimi kirjoitti...

Juu nää munn kuivatt ja blondauksesta kärsineet hiukset ois niin tehohoidon tarpeessa. om93080(ät)uta.fi

Anonyymi kirjoitti...

Koska mun pää on uskomattoman p*skassa kunnossa! :P

lampinen.maria@hotmail.com