09 toukokuuta 2013

Title fight

Olin viime sunnuntaina katsomassa kutosella NHL95:sta sekä Title Fightia. Oli kyllä kiva käydä vähän mähisemässä, vaikka vieläkin himmailin suht rauhallisesti. Seuraavaksi olisi vuorossa BMTH:n keikka Circuksessa ja loppukuusta kunnon sekalaista mättöä. 

Tämmösissä vermeissä olin liikenteessä... pitäisi varmaan kaivaa kameran jalusta taas esiin, että saisi otettua vähän parempia kuvia kuin kännykällä peilin kautta. 
Hiukset vähän läsähti kun kävin ennen keikkaa vielä kusettamassa Tyndeä koirapuistossa. Yritin suoristusraudalla vääntää vähän swirliä naaman ympärille.. mutta tälläkin kertaa piti lopulta ottaa Pearl Wandi apuun. Se on kyllä niin mahtava vehje.  Nyt varsinkin kun hiukset on niin kärsineet ja suoristuksen jälkeen hiukset näyttää edelleenkin kasalta hamppua.. wandilla pari kikkuraa, ja heti näyttää jotenkin paljon sleekimmältä. :)

Tässä vielä kuva pearl wandin jälkeen.. paljon paremmat :D 
NHL95 oli kyllä tosi jees, paljon lauluja epäonnistuneista ihmissuhteista ;D hheheh. 

Title fightiltakin tuli pari tosi toivottua kappaletta. Jeejee. Tämmöstä lisää, tässä teille vielä pari maistiaista, suosittelen kuuntelemaan! :)

Nyt mä lähden kauppaaan---> Adios!

2 kommenttia:

reetta kirjoitti...

Sulla on täydellinen tyyli! :) Mistä nuo shortsit mahtaa olla? Oon haaveillu tuommosista koko kesän, mut en oo löytäny täydellisiä :-D

Mirette kirjoitti...

Huh, kiitoksia! Noi on ostettu Ginasta siinä alkukesästä/loppukeväästä.