07 toukokuuta 2013

Läskillä on vapaus valita mihin se tulee

Nyt on tullut hengailtua muutama päivä ihan rauhassa kotosalla ja sen ympäristössä.  Pikkuhiljaa alkaa hahmottua vähän missä on mitäkin, ja millä pääsee mihinkin. Olen niin fiiliksissä kaikesta!

Olen myös miettinyt, että seuraavaksi voisin hankkia taas kuntosalijäsenyyden. Olen googlaillut vähän missä on mitäkin, ja nyt vaihtoehdot ovat seuraavanlaiset:

Fitness24seven
+Suht lähellä
+oma puoli naisille
+hinta 19,90€/kk
+24/h auki
- ei ryhmäliikuntaa

Ladyline Hakaniemi
+niin lähellä, että ei tekosyyt kelpaa
+kattava ja monipuolinen tarjonta
+viihtyisät tilat
+vain naisille
-niin lähellä, että ei tekosyyt kelpaa
-liian kallis
Tänne menisin, jos olisi varaa.

ForAll
+Myös suht lähellä
+hieman edullisempi kuin Ladyline
+monipuolinen valikoima
+Mirppua saattais joskus nähdä
-miehiä
-liian kallis

Eli Fitness24seven tuntuisi ehkä näistä fiksuimmalta vaihtoehdolta, vaikkakin siellä ei juurikaan ole muuta kuin sali. Itse en välttämättä ryhmäliikuntatunteja kaipaa, vaikka esim spinningin puuttuminen vähän harmittaa. Onkos teillä mielipiteitä näistä saleista, tai antaa vinkkejä jostain lähistöllä olevista? :)

 Näihin mietteisiin:

10 kommenttia:

Pita kirjoitti...

Mähän käyn tuolla Martsarin fitness24sevenissä. Ite oon ainakin tykänny siitä tosi paljon, mitä nyt välillä tympii ihmisten paljous mut se onki noitten hoodien suosituin sali varmaan täl hetkellä. :D

Sä varmaan kävisit siinä sörnäisissä? Mä aattelin käydä tsekkaa senkin jossain välissä. Tänään kokeiluun pääsee albertinkatu. :) Kaikki noi kai on suht samanlaisii.

katja kirjoitti...

Otin jäsenyyden Fitness24seveniin kun sinne sai pari viikkoa sitten kivan avajaistarjouksen (vuoden jäsenyys 169e + aloitusmaksu 19,90e). Ei vaan voinut jättää tilaisuutta käyttämättä :D En tosin vappurientojen takia oo ehtinyt vielä uutta salia käydä tsekkaamassa, mutta tänään olis tarkoitus mennä tuota Pitäjänmäen salia kokeilemaan.

Ja tuo sketsi, niin paras! Nauran sille joka kerta kaksin kerroin.... Hahahah.

Anonyymi kirjoitti...

Mie ainakin suosittelen fitness24seveniä, ku käyn ite siellä! Ite käyn Malimilla ja siellä ainakin vielä toistaiseksi on niitä hiljaisiakin hetkiä! Suosittelen :)

Elina kirjoitti...

Ei tarvi julkaista tätä kommenttia, tai toivottavasti et julkaisekaan! Hakaniemen Ladylinesta varottelen, että en suosittele ollenkaan. Uskomattoman kallis, kuten sanoitkin. Laitteet on hyvässä kunnossa, mutta niitä on aika vähän, ellet käy aamusta. Muuten saa jonotella laitteisiin. Aukioloajat on jotain ihan uskomatonta.. Ei ole auki aikasin aamulla, eikä "myöhään" illalla. Ite ku pääsee joskus seiskalta töistä, niin ei ehdi enää salille, koska ysiltä pitää olla jo pois tiloista (puol tuntia, että oot siellä ite tiloissa vaatteet päällä ja 40 min suihkuun/saunaan/kuivatteluun ja pukeutumiseen). Toki joilleki se ei ole ongelma, mutta mua häiritsee, etten voi mennä iltaisin salille. Viikonloput on vielä uskomattomampia. La 9-17 ja su 13-19. Ainut aika, ku ite ehtis kunnolla salille, nii ne ei oo auki :D Henkilökunta on mukavaa, mutta todella painostavaa (kun ite oon ollu monta kertaa kokeilemassa vaan, niin soittelevat perään, että otatko nyt jäsenyyden, ota ota ota). Lisäksi jäsenyydestä on vaikea päästä eroon, jos et muuta johonkin periferiaan, missä ei ole Ladylinea. Niiden nettisivuilla on kyllä vuokrapörssi, jos haluat vuokrata pariksi viikoksi/kuukaudeksi ja sinne saa mennä testaamaan salia 3 päiväksi ilmaseksi :) Tosta fitness24sevenistä oon kuullu hyvää, mutta en oo ite käyny. Kuulema aika täynnä kans! Urheilun iloa :D

RagDoll kirjoitti...

Mulla on ladylinen aamukortti. Maksaa 50e kuussa ja saa käydä arkisin aamusta klo 16 asti niin monta kertaa ja salilla tai jumpissa kuin haluaa.. Meidän salilla olen monesti yksin huhkimassa aamuisin. Ihanan rauhallista ja aivan huiput työntekijät! :)

Anonyymi kirjoitti...

mulla on just sama ongelma kuin sulla :D haluaisin elixiasta eroon. tuntuu sairaalta, että oon maksanu pari tonnia siihen riistofirmaan joka on kaiken lisäksi ihan perseestä.

veerra kirjoitti...

http://www.easyfit.fi/kalasatama/

toi on siinä sörkän ja kalasataman välissä ja 30e kuussa, jotain ryhmäliikuntaa kai löytyy? mut sit varmaa liian kaukana? tosin toi ois ehk just sen kympin verran parempi ku fitness24/7 :)

Anonyymi kirjoitti...

Sörkän fitness 24/7 täynnä koko aja:/ ite suunnittelen vaihtoo muualle ku varsinki kolmest eteen päin ysii asti iha tukossa se naisten puoli :/

jumppaaja kirjoitti...

Voisin olla suosittelematta tota "ForAll" -kuntosalia, joka ennen oli siis Forever niminen paikka.

Minulle kävi niin, ettei laskuja tullut, vaikka piti tulla. Kyselin niiden perään, eikä mitään tapahtunut. Tämän jälkeen tuli könttänä hirvittävä laskusumma, jonka päiväys oli niin, että vastaanottopäivä oli maksupäivä ja laskun päiväys oli merkattu mukamas pari viikkoa sitten.

Näitä laskuja tuli myöhemminkin esimerkiksi ajalta, kun olin jo päättänyt jäsenyyteni. Muutamia kertoja sain näitä mysteerilaskuja sekä jopa perintäkirjeitä, jotka perintätoimisto myönsi aiheettomiksi.

Irtisanoutuessani kukaan ei vastannut ilmoitukseeni, vaikka lähetin irtisanomisilmoituksen s-postitse kahdeksan kertaa pyytäen jokaisessa kuittausta.

Että ei sinne.

Nyt testissä Sörkan fitness24seveni.

Anonyymi kirjoitti...

Lady Linestä on todella hankala päästä eroon.Ihan kuin kyseessä olisi jokin lahko josta ei voi erota. Sieltä vuokrasivustoltakaan ei kiinnostuneita liiemmin löydy. Kallis, en suosittele.