29 toukokuuta 2013

Kevin.Murphy Luxury

Sain muutama kuukausi sitten testaukseen Kevin.Murphyn shampoon, hoitsikan ja tehohoitoaineen. Ensin vähän yleistietoa tuotteista:

"Kevin.Murphy-tuotteet ovat elinvoimaisten hiusten ”rakennuspalikoita”: ne vahvistavat, kosteuttavat ja jälleenrakentavat hiusta. 

Tuotteet eivät sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeenejä. Tuotteet on luotu mahdollisimman pitkälle käyttäen uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä ainesosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja ja vitamiineja, jotka vahvistavat ja paikkaavat hiusta solutasolla. Ne voivat jopa korjata kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita hiuksissa. "Kevin. Murphy Born.Again.Masque on erittäin täyteläinen hiusnaamio, jossa yhdistyvät laadukkaimmat ainesosat, jotka läpäisevät hiuksen syvälle sen pinnan alle raviten ja vahvistaen hiusta.
-> Naamio selvittää takut huokoisimmista ja takkuisimmistakin hiuksista ja tekee niistä helposti kammattavat. Sisältää runsaasti aminohappoja. Pienen pienet aminohapot imeytyvät hiuksen pinnan lävitse syvälle hiukseen ja kiinnittyvät vahingoittuneeseen hiukseen. Tehostaa hoitoaineen korjaustehoa.  Tuotteessa olevat lämpö - ja valoaktiiviset eteeriset öljyt aktivoituvat, kun tuotetta annostellaan kämmenelle. Kahden sekoitetun tuotteen yhteisvaikutus varmistaa äärimmäisen hoitotehon.  Jälleenrakentaa vaurioituneita hiussoluja ja korjaa värikäsittelyjen aiheuttamia tuhoja.

Naamio sisältää karite- ja mangovoita, jojoban estereitä, oliivia, soijalesitiiniä, auringonkukka-, babassu- ja jojobaöljyä sekä runsaasti antioksidantteja sisältäviä kasviperäisiä tehoaineita.

Kevin.Murphy Luxury.rinse hoitoaineen, joka on tehty paksuille, huokoiisille ja värikäsitetyille hiuksille. -> Lisää elastisuutta ja antaa kiiltoa. Antioksidantit auttavat paikkaamaan kemiallisen käsittelyn aiheuttamia vaurioita hiuksissa. Erinomainen paksuille, luonnonkiharille hiuksille ja värjätyille harmaille hiuksille (mulle!). Tekee hiukset raskaammiksi ja sileämmiksi.

Kevin Murphy Luxury.Wash, joka on erittäin kosteuttava shampoo paksuille tai vaurioituneille hiuksille. -> Lisää hiukseen kosteutta ja raskautta. Suojaa väriä. Sisältää hiusta paikkaavia aminohappoja.

Miltäs kuullostaa?

Itse olin ainakin totaalisesti myyty, kun luin näiden tuotteiden tuoteselosteita. Ja kovin kauas omena ei puusto pudonnut käytössä. Omat hiukseni ovat tällä hetkellä todella pahassa pulassa. Värivaihdos punaisesta vaaleaksi teki tuhonsa salakavalasti. Ensin ajattelin, että mitää kamaluutta ei edes tapahtunut. mutta parin viikon päästä huomasin yhtäkkiä, että hiukset oli ohentunut todella paljon ja muutamista kohtaa hiukset olivat vain palaneet katki. Nykyään suurimman osan ajasta, mulla on hiukset kuin Michael Monroella. :( Olen pohdiskellut nyt kiperästi, että mitä näille tekisin seuraavaksi. Hiukset ovat tunnetusti naisen kruunu, mutta tällä hetkellä tuntuu, että kruunun tilalla on piikkilankaa. 

No, sitten ihan näihin tuotteisiin. Eli ennen muuttoa siivosin kaikki muut shampoot ja hoitsikat suoraan muuttolaatikkoon ja tehokäytin vain näitä. Eron huomaa ehkä parhaiten nyt, kun tuotteet ovat loppu. Rakastin sekä shampoon, että hoitsikan koostumusta. Se on tahmeaa, paksua ja sitä saa oikein puristaa pullosta ulos. Shampoon kanssa monesti mietin, että pitäisikö läträtä enemmän, sillä tuote ei vaahtoudu kovin hyvin - ja minusta vaahto on jotenkin käsi kädessä pesuvoiman kanssa (vaikka jostain olen lukenut, että ei ole - korjatkaa jos ei pidä paikkaansa). Rakastin myös näiden tuoksua, aivan ihanan erilainen! En tiedä mikä vallitsevin tuoksu oli, mutta selkeästi jokin voi. 

Hiukset tuntuivat näiden yhteiskäytössä paljon pehmeämmiltä ja silpoisemmilta. Tehohoitoainetta laitoin hoitoaineen sekaan mahdollisimman usein - koska nämä hiukset... ne vaan tarvitsevat sitä. Ostaisin kyllä ehdottomasti uudelleen, ja suosittelen näitä paksuille pörröhiuksille.  Eli jos omaat ohuet, mutta kuivat hiukset, en ehkä suosittelisi, koska tuotteet myös selkeästi tekevät hiuksista hieman "raskaammat", mikä on vain tässä pörhössä hyvä juttu. 

Olettekos te kokeilleet Kevin. Murphyn - tuotteita, mitä mieltä olette olleet?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko testata!

Anonyymi kirjoitti...

Noi on ihan huippuja!