24 toukokuuta 2013

Go to hell, for heaven's sake

Tälläisella asustuksella lähdin katsomaan viime viikon tiistaina Bring me the horizonia The Circukseen. Kutsuin lookkia meduusaksi (??)
Mietin laitanko päälle vielä farkkuliivin, mutta onneksi en lopulta laittanut. Väkijoukon keskellä tuli hieman kuuma... En muista koska viimeksi olisin hikoillut niin paljon, että hiukset liimaantui pitkin poskia ja paita oli ihan litimärkä. Ai että. Oli kyllä niin hyvä keikka. Eeppisin hetki taisi olla vielä lämppärin aikana "Hei mennään tonne, tuolla on tyhjää..." Mirppu: "Ohhoh, ootko varma" "Tä?" Katselmus ympärille. Crap. Olemme keskellä alkavaa Circlepittiä. Siirtyminen sivummalle---> :D BMTH:n aloittaessa siirryttiin kuitenkin tiiviisti teinityttöjen sekaan ihkuttamaan. 
Tästä giffistä ei lisättävää.

5 kommenttia:

henna kirjoitti...

TOSI kiva postaus, ja tosi ihanat vaatteet ♥ söpö gif !
oot vaan jotain niiiin parasta !

Hanna kirjoitti...

oot kyl khuul ! ja noi tatsat on rakkautta <3 en tiiä kolahtaisko tällainen musa sulle http://rewindandplayagain.blogspot.fi/2013/05/voita-nimi-listalle-255-constables.html , jos niin kivaa olis nähä sut paikalla :))

Mirette kirjoitti...

Henna: hihii, kiitos <3

Hanna: haha, tänks! Pitäis saaha lisää vaan. Jouduin työvuorojen takia taas perumaan aikani :( ärsyttää!
Pistins spotifysta soimaan, täytyy hei kattoa! Mun kaveri on tulossa Turusta, ja voishan kysästä jos se haluis lähteä kattomaan ;) :)

imlacking kirjoitti...

Todella upea asu :). Vaikka asu onkin musta, se on tosi kesäinen. Mä kaipaisin omaan vaatetukseen hieman väriä, mutta tuntuu että aina löytyy vaan kivoja _mustia_ vaatteita. Tosin kuolasin viime viikonloppuna pinkkejä vaatteita :D.

Markka kirjoitti...

Oot niin ihana :D <3