02 toukokuuta 2013

Colour Elixir Giant Pen Stick -­‐huulipunakynä

Kävin viime perjantaina piipahtamassa Tresemme+Dove+Vaseline-pressitapahtumassa tutustumassa tuoteuutuuksiin. Samalla tuli juteltua yleisesti bloggaamisesta ja omista kiinnostukseni aiheista erään edustajan kanssa. Kysyin siinä sitten samalla, että onko MaxFactorille tullut kuukauden sisällä nyt mitään mielenkiintoisia uutuuksia ja sain vastaukseksi, että itseasiassa kyllä: Colour Elixir Giant Pen Stick - huulipunakynät. 

Huulipunakynät kuulosti heti tosi kiinnostavilta, koska itse joskus käytän huulipunan/huulirasvan/huulitussin sijaan myös huulten värjäykseen pelkkää huulikynää. Eli tähän uutuuteen oli siis tutustuttava. 
MOI!
Sain mukaani sarjan kaikki kuusi herkullista sävyä. 

"Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick on jumbokynä, jota on mukavaa ja helppoa käyttää – täydellinen työkalu huuliesi maalaamiseen. Runsaspigmenttiset sävyt antavat runsaasti väriä, muotoiltu kärki takaa tarkan rajauksen ja pehmeä koostumus liukuu vaivattomasti ja valumatta. "

 “Max Factorin modernissa Colour Elixir Giant Pen Stick -­‐huulipunakynässä on erittäin kestävä ja kevyt koostumus, jonka runsaspigmenttiset värit saavat huulesi loistamaan. Lopputulos on veden kielelle nostattava, ainutlaatuinen yhdistelmä upeita värejä ja kiiltoa".
Huulipunakynässä jännintä on ehkä sen koostumus huulilla. Se levittyy kuin kynä, mutta hieman kosteammin (ei kuitenkaan liikaa) ja tuntuu huulilla huulipunalta. Yleisesti olen tottunut, että huulikynät ovat yleensä aika kuvia.. tai jopa liian kuivia. 

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick -­‐huulipunakynä on saatavilla kuudessa sävyssä 1.5.2013 alkaen. Suositushinta 12,90 €.

Oma lempparini näistä on Desinger Blossom 30, joka on juuri sellainen sopivan luonnollinen mutta silti punaista sävyä antava väri arkikäyttöön. Muitakin sävyjä on kyllä tullut testailtua töissä aika urakalla. Näiden kestävyys huulilla on todella hyvä. Ainakin alla oleva Vibrant pink pysyy huulilla todella hyvin.. jopa liian hyvin :D Huomasin yksi ilta nukkumaan menessä, että oho, mulla on vieläkin pinkit huulet.. vaikka olin siivoskellut, syönyt ja juonut teetä. Alla vielä Vibrant Pinkistä parempaa kuvaa. 

Miltäs nämä teistä vaikuttavat? Lisäkysymyksiä saa esittää jos jokin jäi epäselväksi :)

11 kommenttia:

jane kirjoitti...

Pikkasen makia sävy tuo viimisessä kuvassa! Täytyy kyl hankkia itellekki :)

Maria kirjoitti...

Ooh, nää vaikuttaa hyvälle, täytyy varmaan itekin testata! Tuo koralli näyttää kivalle, oon ettinytkin jo pitkään täydellistä korallinpunasta huulipunaa muttei oo tullut vastaan.

Milla kirjoitti...

Ai, että! Toi "Vibrant Pink" on upea sävy!

eekku kirjoitti...

Kivoja sävyjä =)

Henna J kirjoitti...

hmm.. pitäsköhän opetella käyttää huulipunaa :) ihanan värisiä! <3

Maukku kirjoitti...

Herkut värit! Varsinkin toi tummempi punainen on aika aijaji! Hinta on ehkä vähän liikaa, ku tohon kylkeen pitää vielä kuitenki ostaa sellainen iso teroitin.....:--(

Puppe kirjoitti...

Tuli hirvee hinku laittaa kunnon punat huuliin itellekki ku näyttää noin kivalta, mut sit tajusin et mulla on puolet kapeemmat huulet ni ei se sit ookkaa yhtää kivan näköstä! Buu! Mut ihanalta näyttää!!

Misorella kirjoitti...

Hieman asian vierestä. :D Millä oot tehnyt tuon gif-animaation?

Mirette kirjoitti...

Misorella: Photarilla :)

Anonyymi kirjoitti...

miten saat lissää tuota punnaa ku tuo pää on käytetty? toista päätä ei voi pyörittää että sieltä tulis lissää eikä muovia voi terottaakkaa.. äippä sitä pähkäili myyjien kans mutta ei tullu selevyyttä :) toivottavasti on nyt sama kynä kyseessä...

Mirette kirjoitti...

Vitsi ku se oli muistaakseni cailapin teroitin jolla pitäis terottuu. Itse tuskailin saman asian kanssa nimittäin. Ja nyt huomasin et vasta kun kynä on aivan lopussa, sitä pystyy väkisin teroittamaan. Ihan sika kivoja mutta toi terotusongelma on iso miinus. Koska nyt kun teroitin niin sit se puna myös vähän mällääntyy ja menee rikki.