08 huhtikuuta 2013

LISÄÄ VÄRIÄ ELÄMÄÄN

Uusi rakkauteni: Maybellinen Color sensational vivids -huulipunat.

Mitä se lupaa: Color Sensational -huulipuna hoitaa huulia, peittää upeasti ja pysyy siistinä neljä tuntia. Color Sensational Vivids -punat tarjoavat huulille samat ominaisuudet - sekä täyteläisenä hehkuvan upean värin. Color Sensational Vivids -punan sävyt toistuvat huulilla yhtä puhtaina kuin mitä ne ovat puikossa. Valikoimaan kuuluu kuusi loistokasta sävyä: Fuchsia Flash, Electric Orange, Shocking Coral, Vivid Rose, Pink Pop ja Hot Plum.

Mitä se oikeasti on: No juuri sitä mitä lupaakin! Todella pigmenttistä, helposti levittyvää ja kestävää! Ja nyt ei voida oikeasti puhua vain minun mielipiteestäni, sillä ystäväiseni testasi pinkimpää punaa sävyssä vivid rose pari viikkoa takaperin, ja totesi, että on oikeasti todella hyvä ja kestävä puna. Sanoi seisovansa tämän tuotteen takana minun kanssani! :D 
 Sävyt Electric Orange 912 & Vivid rose 904. 


Tässä huulissani ihanainen hehkuva sävy Vivid Rose. Lupasin tämän postauksen teon jälkeen passata kyseisen sävyn kaverilleni, koska hänelle se sopii paljon paremmin. Tai näin pinkkiä en osaa oikein käyttää, olen enemmän oranssin tai kirkkaanpunaisen punan ystävä. Nyt tekisi mieli oikeasti testata tästä sarjasta myös niitä punaisimpia sävyjä. 
 
Maltti ei ollut valttia näiden putkiloiden kanssa ja joudutte nyt näkemään vähän sutturaisempia kuvia.. mutta tämmöiseksi ne menee kovassa käytössä :D 

Ja tässä huulissa Electric orange, joka on ihan oma lempparini. Ihanan pigmenttinen ja kirkas oranssi. Ei mitään ylimääräistä helmiäistä, tai muuta vivahdetta, vaan juuri sitä itseään. Tätä olenkin siponut huuliini aina kun olen jaksanut meikata naamani vähän siistimmin. 


Oletteko kokeilleet? Kumpi sopii minulle paremmin teidän mielestä? :)
Muisk!

5 kommenttia:

Misorella kirjoitti...

Molemmat toimii, mutta tossa Electric orange -sävyssä on jotain kesän tuntua. :)

veerra kirjoitti...

Tuo oranssi pitää kotiuttaa! Mulla on kaks oranssia huulipunaa, mut niissä on just kaikenmaailman kimalteita, mistä en tykkää. Tuo näyttää kyllä hyvältä! :)

RagDoll kirjoitti...

Oranssi ehdottomasti!
Myös joku tummempi punainen kävisi takuulla. =)

Anonyymi kirjoitti...

vau, näytät upealta!<3 pinkki näyttää tosi hyvältä, iski kateus :(

veerra kirjoitti...

toi oranssi aah!! pakko saada !!