26 huhtikuuta 2013

FFFFFFUUUUUUUUUU

kuva
Nyt vituttaa. Tallustelin tänään hymy huulillani kohti neljättä linjaa (huolimatta siitä että kannoin ylipainavaa siivouskassia mukanani) hakemaan huoltoyhtiöstä uuden kotini avaimia. Huoltoyhtiössä totesivat, että avainta ei ole kyllä palautettu tänne... eikä arvolukkoonkaan. Hmm. Mitäs helvettiä. No, he myös totesivat, että heidän papruissa lukee, että edellisen asukkaan vuokrasuhde päättyy niiden mukaan vasta 30.4., joten ei niitä avaimia siis muutenkaan pitäisi vielä palauttaa/saada. Totesin kuitenkin, että minun vuokrasopparissani lukee kohdassa "muut ehdot", että vuokra-asunnon hallintasuhde siirtyy minulle 26.4. Eli tänään, ja olimme sopineet välittäjän kanssa, että kunhan takuu on tilillä, avaimet saan silloin.

No ei muuta kuin soittoa välittäjälle, joka ei vastaa. Soittoa välitysfirmalle, ei vastaa. Lopulta sain Realiasta kiinni toisen työntekijän, joka sanoi että tämä minun välittäjä ei ole töissä, että yritä soittaa sille, koska se siitä tietää enemmän. Tässä vaiheessa tunsin kuinka ohimoani kuumotteli. Raahauduin hermokohtauksen alkuhiperryksessä kaverilleni ja läsähdin hänen lattialle makaamaan X-asentoon. Mitä helvettiä. Lisää soittamista.

Lopulta sain välittäjän kiinni, joka lupasi selvittää asiaa, ja sanoi soittavansa hetken päästä takaisin. Hänellä oli etäpäivä ja paperit toimistolla, mutta yritti saada jonkun toisen selvittämään asiaa. Meni vartti, välittäjä soitti. Välittäjän kollega ei kuulemma suostu soittamaan asukkaalle, ja asukas on muutenkin ollut erittäin yhteistyökyvytön. Erittäin epäammattimaista käyttäytymistä totean niin minä, kuin hänkin. Välittäjä pahoittelee ja sanoo, että saan avaimet vasta maanantaina 29.4. ÖÖ, MITÄ? Asukas on sanonut, että maanantaina hän käy siivoamassa ja hakemassa postit, thats it (asunto on ollut tyhjillään 11.4. saakka, edellinen asukas on menehtynyt - joten kyseessä on varmaan lähisukulainen tai vastaava).
Kuva
No, minä sitten totean, että mutta mites tämä, että sopimuksessa lukee 26.4. Enkö millään keinolla saa avaimia tänään? En valitettavasti. Jaa, no mites sitten se, että olen varannut muuttoautot sunnuntaille ja vaihtanut työvuorot niin, että ensi viikolla mikään muu ei käy. Lisää pahoittelua. Tässä on tapahtunut joku sekaannus tai väärinymmärrys välittäjän ja edellisen asukkaan välillä. Korostan vielä, että minulla kuitenkin lukee sopparissa, että ne avaimet olisi pitänyt tänään saada. Hän keskustelee kuulemma maanantaina esimiehensä kanssa mahdollisesta korvauksesta (yleensä kuulemma yksi tai kaksi viikkoa vähennystä vuokrasta).

Se ei kuitenkaan lohduta, koska lopputulos on se, että minun muuttosuunnitelmat on nyt kaikki päin vittua, enkä tiedä mitä hemmettiä nyt teen. Jes.

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

tosi ikävä temppu =(

katja kirjoitti...

No voi ei miten nihkeetä!! Saat kaikki sympatiani, tiedän niin miltä tuollanen säätö tuntuu, varsinkin kun vastapuolen pitäisi olla luotettava... Ehdottomasti kyllä kunnon korvaukset vaadit tuosta. Tsemppii ja toivottavasti asiat vielä selviää parhain päin!

Christina kirjoitti...

Eikä! :( Varmasti ketuttaa ja antaumuksella - ja syystäkin! Paljon tsemppiä ja voimia muuton keskelle, toivottavasti aikataulut jotenkin lutviutuvat paikoilleen ja kaikki menee lopulta hyvin!

noora kirjoitti...

Toivottavasti nyt ainakin saat jotain hyvitystä tosta, jos kerran sopimuksessa jotain lukee niin sen pitäis myös tapahtua!! >:(

sarkku kirjoitti...

Kyllä kait tommosesta sopimusrikkomuksesta pitäs pärähtää ihan hyvin korvauksia >.< ihan paska juttu kyllä, yh.