11 huhtikuuta 2013

CK one summer

Kuvitelkaa kuuma kesäpäivä meren rannalla. Ilma on ollut monta päivää hiostavan kuuma, sitten se tulee, Sade. Sateen jälkeen paahtava kuumuus hetkeksi vetäytyy ja tilalle tulee kirpeän raikas kesäinen meri-ilma. Tämän mielleyhtymän Calvin Kleinin uusin kesätuoksu, one summer, saa minulle aikaan. 
Eikä oma mielleyhtymäni putoa kovin kauas CK one summerin omasta tuoksukuvauksesta: "Virkistävä, kirpeä, viileä. Ck one summer pitää sisällään innostuksen, jonka tuntee sukeltaessaan merenalaiseen maailmaan ja lähtiessään tutkimaan sen kätkemiä salaisuuksia.  ck one summer -tuoksun alussa tuntuvat sitruunan ja ryöppyävän vesiputouksen tuoksuvivahteet antavat tuoksulle välitöntä raikkautta. Sydäntuoksun vesimeloni ja murskatut lehdet viilentävät ja vievät mukanaan kurkun ja lumpeen vesimäisiin vihertäviin tuoksuvivahteisiin. Jälkituoksu saa hivenen aromaattista aistillisuutta kuminan siemenistä, kun taas myskin ja sammalen vivahteet antavat tuoksulle lämpöä. "

Alkutuoksu: Ryöppyävä vesiputous, vesimeloni, murskatut lehdet, sitruuna
Sydäntuoksu: Lumme, kurkku, kumina, vesiminttu
Jälkituoksu: Sammal, vaaleat puut, myski

Tämä sopii ehdottomasti niille, jotka pitävät kirpsakoista sporttituoksuista. Tässä on jotain todella kiehtovaa, sillä se oikeasti muistuttaa minua jostain tilanteesta/tunteesta.  Olenkin suihkutellut tuoksua nyt monta päivää ihan vain tottuakseni sen voimakkaaseen kirpeyteen. Kesällä tämä tuoksu toimii varmasti parhaiten. 

Aika coolio pullo myöskin, eikö? Nuovesipisarat ja muotoilu saa aikaan hirveän janon :D

Ck one summer eau de toilette 100 ml, suositushinta 45,50 euroa. Tuoksu saatu blogin kautta. 

3 kommenttia:

Kea kirjoitti...

haluun ton.

Natu kirjoitti...

Voisin ostaa tuon jo pelkästään ton pullon perusteella :D Pitää laittaakin muistiin tuo, laivareissu tiedossa tässä kuussa ja taxfree!

Miina kirjoitti...

Kuullosti aika houkuttelevalta itseasiassa :)