15 huhtikuuta 2013

Cheers to that!

Lauantaina yhdistettiin Ullan kanssa voimat ja kippisteltiin sen kunniaksi, että pääsen vihdoinkin muuttamaan pois Vantaalta ihmisten ilmoille. Ulla teki meille mielettömät lähtöjuomat 500m kävelymatkalle :D Yritin samalla saada Ullan ottamaan musta kuvan uusissa farkkushortseissa.. mutta eipä näistä nyt hirveästi selvää saa. Joskus sitten parempaa kuvaa :---)
Nyt pitäis sitten aloittaa pikkuhiljaa pakkaaminen. 39neliötä vaihtuu 30neliöön, joten aikamoisen luopumisoperaation joudun tekemään (ja ei haittaa yhtään), mutta pitäisi vaan miettiä, mistä aloittaa. Kaksi vaatelipastoa kävin jo eilen läpi ja yksi jätesäkillinen vaatteita lensi suoraan roskiin ja toinen alkaa uhkaavasti täyttyä taas "kirppistavaroista". Olispa mulla superhaba ja paku, niin roudaisin heti esimerkiksi tuon järkyttävän vaatekaapin hevon kuuseen täältä!

Pitäisi myös laatia jonkinlainen, what to do list. Esim. Sähkösoppari, kotivakuutus, nykyisten soppareiden purku... yms yms yms. Wäää! No... lähden tästä töihin jumittamaan. Huoh. 

Ei kommentteja: