08 maaliskuuta 2013

Vihaiset linnut on vallannut kotini!

Lumene lähetti minulle viikko sitten hieman Angry Birds tuotteita, jotka heti vapaaksi päästyään valloittivat minun kotini.

Olen nuuhkutellut näitä vartalonhoitoon tulleita tuotteita kaupassa jo ikuisuuden. Kaikki tuoksuvat vaan niin ihanalle! Suosittelen kokeilemaan. Kuvitelkaa nyt miltä tuoksuu Vadelma shampoo, Karpalo vartaloemulsio tai mustikka käsivoide? mmm... tuoksutaivas. 
Alunperin minuun otettiin yhteyttä, että olisinko kiinnostunut testailemaan uusia Lumenen Natural Code -meikkejä, joihin on lennähtänyt Stella-Lintu. Ihanat karkkivärit saivat kieleni pyörimään, ja tältä ne nyt näyttää: 

Angry birds by Lumene Natural Code huulikiilto tarjoaa "höyhenen keveää kiiltoa huulille". Pureudun näiden testaukseen myöhemmin vielä hieman tarkemmin.

Angry Birds by Lumene Natural code volume-maximizing mascara lupailee lennokasta volyymia ja vihaisen mustaa väriä ripsiin. :D heheh. 
Harjaspää on mukavan muhkea. Tätä testailen heti kun vaan ei ole taas ripsienpidennykset silmissä. :)
Karkkiväriä kynsille tarjoaa Angry birds by lumene natural code minikynsilakat. Viisi söpöä pinkkiä  

Miltäs tämmöinen pintaraapaisu näistä tuotteista vaikuttaa? Aika söpöjä, eikö? Jotenkin näistä Angry Birdseistä tulee heti mielleyhtymä, että ne on lapsille suunnattuja.. vaikka se ei ilmeisesti ihan idea olekkaan? Varsinkin kynsilakat ja huulikiillot ovat varmasti myös pikkutyttöjen suuressa suosiossa. 

5 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Itse näin sattumalta kaupassa nämä tuotteet ja meille kotiutui kynsilakat sävyissä 53 ja 54 (se hotpink ja glitter), huulikiilto Power Cloudina ja toki se vartaloemulsio. Tähän asti olen ollut ihan superyllättynyt etenkin kynsilakoista, kun viimeisin muistikuvani Natural Coden kynsilakoista on ollut... Noh.. Ei-niin-pigmenttisiä. Huulikiilto taas on taattua tahmalaatua. Mahtavaa. :D

Elisa kirjoitti...

Haha, aivan ihanat kuvat! :D Angry Birdsejä ympäri kämppää...

Nuo meikit ovat harmi vain ehkä vähän liian karkkivärisiä mulle, mutta mielenkiinnolla odotan postaustasi niistä kuitenkin! :)

Liisa ja Onni kirjoitti...

Tsirp Tsrip Mire oot niin söpö!

eekku kirjoitti...

Kivoja tuotteita oot saanut testiin ,vaik en mikään angry birds fani ole =)ois kiva testata

sarkku kirjoitti...

Haha, meikästä noi rasvat vielä jotenkuten meni, mutta tuntuu jotenki pöljältä että noita tipuja on meikkeihinki pitäny laittaa. Tai siis mietin vaan että ostaako joku noita meikkejä sen takia ku niissä on Angry Birdsejä ..

Mutta toisaalta ymmärtäähän se että noilla halutaan ny takoa ku rauta on kuuma :--D