23 maaliskuuta 2013

Too short, or not?

Tapoin eilen aikaani vaatekaupoilla (paha combo rahattomana) ja testasin huvikseni Ginassa tämmöisiä farkkushortseja. Kun kiskaisin shortsit jalkaan, tuli vähän semmoinen WOOOT -olo kun ne nousikin niin korkealle, mutta jäi erittäin lyhyeksi arsesta. Shortsit jäivät kauppaan, so don't worry. Haluaisin kyllä jotkut revityt farkkushortsit (itse olen yrittänyt tehdä, en vaan osaa), mutta ehkä aavistuksen pidemmillä "lahkeilla"... silleen, että jos laittaa alle sukkikset, haarakiila ei näy ikävästi. 

Mites, uppooko teihin tämä mikromallinen shortsimuoti, aiotteko tänä kesänä "reväyttää"?. Kyllä minäkin voisin pitää, jos takareidet ja peppu olisi vähän skarpimmassa kunnossa. :D Selluliittivoiteet esiin.. ja lenkille. Tai ehkä tyydyn vaan elämään ilman mikroshortseja. 

13 kommenttia:

katja kirjoitti...

Kyllä mie ainakin aion heilua pienissä shortseissa tänäkin kesänä vaikka reidet ei rantakunnossa olekaan. En jaksa välittää :D Jos jonkun silmät ei kestä hyllyviä valkoisia koipiani niin sopii katsoa muualle. Girls -sarjan Hannah on oiva esimerkki siitä, että minimittaa saa käyttää muutkin kuin xs-kokoiset mallit.

Anonyymi kirjoitti...

minä kuulun näihin lyhytselkäisiin, pitkäjalkaisiin höyhensarjalaisiin ja rusketunkin ihan mukavasti, koipiani korostan siis mielelläni kun ne nyt ovat melko lailla aina osa tätä naista mitä kehtaa esitellä.. :D enkä estä myöskään muita nauttimasta mikroshortsien ilosta!

RagDoll kirjoitti...

No mum silmään sellaiset shortsit, jotka peittää just sisäreiskojen paksuimmat kohdat on tarpeeksi pitkät :D Ne pakarat paljastavat on mauttomat..

Anonyymi kirjoitti...

Musta ne superlyhye shortsit on ihan kamalia oli laiha tai ei! Noi sun kokeilemat ei edes oo kamalimmasta päästä mut noikin vois olla vaik kolme senttiä pidemmät lahkeista :D

Jenita kirjoitti...

Mullakin meni monta vuotta että uskaltauduin laittamaan minishortsit jalkaan tämmösten reisien kanssa, mutta kun kerran sen uskalsin tehdä niin paluuta ei oo ollut! :)

Katri kirjoitti...

Minäkin olen koittanut joka liikkeestä katsella hieman pidemmillä lahkeilla varustettuja farkkushortseja, mutta kun joka paikasta tuntuu löytyvän vain noita mikromallisia. Tyhmää. :S

Anonyymi kirjoitti...

Ei kiitos pakarat (ja selluliitit) paljastaville mikroshortseille. Ja en tykkää niitä katsoa kenenkään päälläkään joka ei oo ihan fitissä kunnossa..Laittakaa hyvät ihmiset sinne alle sukkikset jos jalat ei ole kiinteimmistä päästä!

Anonyymi kirjoitti...

mä haluisin sellaset n. puoleen reiteen olevat shortsit. istään ei vaan tunnu löytyvän :( Yhet vihreet farkut mulla olis mitä oon vähän tähän kaavaillu, ostin ne kokoo liian isona niin ne aina lököttää inhasti..

Mut kyllä mullakin noita minilahkeisia shortseja löytyy parit kappaleet :) En vaan omista jaloista tykkää yhtään niin käytän niitä vaan sit sukkisten tms. kanssa

Jissy kirjoitti...

"tai sitten tyydyn vain elämään ilman mikrosortseja" AMEN SISTAH!

Nella-Maria Hiltunen kirjoitti...

Vaatiihan noin lyhyiden shortsien käyttö aika paljon rohkeutta... Ja mielestäni ne vaatii lisäksi alkukesästä hieman itseruskettavan käyttöä, ainakin jos jalat ei ole treenatut, kalpeat selluliitti reidet on mielestäni aika karmiva näky :/

Mirette kirjoitti...

Nii nää mikroshortsit kyllä jakautuu kahteen koulukuntaan, niihin jotka on sitä mieltä, et kaikki saa näkyy ja ei oo välii ja sit taas niitä jotka sanoo ison ein :D

Ence kirjoitti...

Oijjj, ootpas upea mimmi! Löysin blogisi tänään ja oon tässä tovin selaillut ja tekisi mieli about jokaiseen postaukseen kommentoida. Mutta päädyin sit kommentoimaan eka kahteen ja sitten lopulta vielä tähän. Elikkäs: ihana tyyli, ihana koiruus ja mainio meininki. Jee!

Mirette kirjoitti...

Ence: Naaaw! kiitos :) itseasiassa mä olen sun blogia ajoittain seurannutkin (nyttemmin en ehdi lukea kenenkään.. saatika sit kirjottaa omaani) mut en sit välttis oo hirveesti kommentoinut :) hihi. Ja kommentit ei haittaa ikänä, must niit on kiva lukee! :D