27 maaliskuuta 2013

Luonnollisuutta etsimässä

Joskus on kivata meikata sillä tavalla, että meikkiä ei varsinaisesti oikeasti olekkaan. Muistan kun Joanna minulle aikoja sittne päivitteli, että miten se voi viedä niin hemmetin kauan meikata sillä tavalla - että ei olisi meikkiä :D


Itselleni luonnollisessa meikissä tärkein on ihon kuulaus ja hehku. Tässä meikissä olenkin käyttänyt paljon heleyttäviä ja kepeitä tuotteita. Tämä meikki onnistui näillä tuotteilla: 

Kulmakarvoihin L'orealin Color Riche Le Sourcil kulmakarvakynää sävyssä 303 Deep Brown. 
Alaluomeen/sisäluomeen (no sinne minne kajaalia laitetaan) laitan valkoista Color Riche Le khól -silmäkynää hieman aukaisemaan suht pieniä silmiäni. 
Meikkipohjan tein Lumenenn uudella seerumimeikkivoiteella sävyssä hunajamaito (loistotuote, btw!).
Poskipäihin ja kulmaluulle hipaisin No7 Skin Illuminator -hehkuvoidetta, josta on tullut yksi lempparituotteistani nyt kun aurinko on alkanut paistamaan. 
 ♥Silmien alle sipaisin MaxFactorin Mastertouchia peittämään mustia silmänalusia. 
Luomivärinä käytin MaxFactorin nappia sävyssä 101 Pale Pebble. Tämä on kivan "mieto" helmiäinen arkikäyttöön. 
 ♥Poskiin pyörittelen MaxFactorin ihanaa voidemaista Miracle touch Creamy Blushia Sävyssä 03 Soft Copper.
 ♥alkanut Varjostukset teen Lo'realilta viime vuonna saadulta Glam Bronze Laterra -aurinkopuuterilla, joka on ihan superhyvä (ja riittoisa aurinkopuuteri). Kaksi kaveriani on jo ostanut kyseisen tuotteen testattuaan sitä minulta, joten tämä on oikeasti tosi jees :) .
 ♥:) Huuliin Acon vaniljanmakuista sävyttävää huulirasvaa, ja se siitä. 

Aikalailla silti saa laittaa tököttiä naamaan, näyttääkseen luonnolliselta :D *Kaikki tuotteet saatu blogin kautta, paitsi Acon huulirasva. 

2 kommenttia:

Johku kirjoitti...

Tuli näin ihan yhtäkkisesti mieleen näistä kaikista eri meikkivoiteista yms, niin onko sun mielestä sellainen meikkivoide hyvä joka menee tietyn väriseksi sun kehon lämpötilan mukaan tai jotain sinnepäin. Kaverit kehui.

Joanna kirjoitti...

NO SE ON!!! :D