18 maaliskuuta 2013

Kysymys

Mun vaatekaappi on räjähtämässä ja kirppikselle on vaikea päästä ilman autokyytiä.. niin mietin että jos väsäisin huuto.nettiin pari "vaatepakettia". Osaako joku sanoa mulle, miten ne postikulut yleensä menee? Vaatteet pitää kuitenkin paketoida varmaan ihan isoon pahvilootaan.. et tuleeko se postimaksu sitten jotenkin painon mukaan vai mitenkä?

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

http://www.posti.fi/postipalvelee/tyokalut/kirjejapakettilaskuri.html

Toi näyttäis ainakin olevan suht kätevä noiden postimaksujen arvioimiseen!

Mä oon ostanu huuto.netistä joskus vaatepaketteja ja ne on tullu ihan sellasena hienona muovipussiteippipakettina, jos sopivia paketteja ei siis hommaan löydy.

Mut linkkiä sit heti kohteisiin, mä oon ainaki nyt jo kiinnostunu :D

Mirette kirjoitti...

Viivi: ai vitsi, toihan on kätevä.. koska mä katoin et on se sit 5-15kg ni hinta on siin 10-12e, koska mä oikeesti ajattelin ihan PAKETTIA, Et niit ei saa mihkää muovipussiin edes mahdutettua :D ku en jaksa jokasta vaatetta yksittäin myydä ku se postitus on niin helvettii.. et mielummin sit läjä yhdessä setissä, ja se siitä :D mun täytyy kattoo jos saisin aikaiseksi nyt vapaapäivinä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile myydä facebookissa, laitat vaan kansion omalle sivulle ja sieltä voi sit kaverit bongata parhaat ja hakea tms !

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi, olisi kiva ostaa sulta vaatepaketti mutta vaatteita pitäisi päästä sovittamaan ja plää. :D Tyydyn siis kuolailemaan täältä taka-alalta.