17 helmikuuta 2013

Ripattu takkutukka

Sitten taas vähän asua uuden paidan merkeissä. EA-kurssin lounastauolla tosiaan sain aika nopealla tahdilla taas ostettua kaikkea "kivaa", jonka jälkimainingeista on vähän huono omatunto. Tässä kuussa kuitenkin rahaa menee taas tatuointiin ja Tyynen rokotukseen. Pitäisi jotenkin suunnitella ihan keskitetysti aina tietyt kuukaudet kun on lupa yhtenä päivänä mennä "shoppailemaan". Haahuilishoppailusta kun tulee yleensä enemmän tehtyä niitä virhearviointeja ja myös poltettua rahaa. 

Tämä alla oleva paita on kuitenkin mielestäni löytö. Se on Veromodasta ja hintaa sillä oli vain 16,95€. Normaalisti en käyttäisi vain - etuliitettä tuon hintaisen paidan edessä (musta on tullut vähän pihi - ja köyhä).. mutta Veromodan paidaksi se on mielestäni "edullinen"

Paidan kanssa on tziljoonasti erilaisia yhdistelmävaihtoehtoja ja niitä tulette vielä myöhemmin näkemään paljonkin :)


Mulla on ollut vapaa viikonloppu taas pitkästä aikaa. Tuo 9pv töitä 1vapaa ja 5 päivää töitä-putki vei aikalailla mehut ja päätin eilenkin jäädä lopulta kotiin viettämään leffailtaa Tyynen kanssa. Ainakin Tyyne oli iloinen tästä päätöksestä. Tänään varmaan mennään kaverin kanssa leffaan ja syömään. Ennakkotehtäviäkin pitäisi alkaa pikkuhiljaa väsäämään.

Mites teidän viikonloppu on mennyt ja inspaako t-paidan revitty-look ? :)

8 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Ooo, ihana asu! Toi paita on tooosi kiva!

sompe kirjoitti...

toi paita on aivan hillittömän ihana ! ;___; me in love. AND YOU LOOK STUNNING !
ää jäädyin.

Anonyymi kirjoitti...

tää on ehkä paras väri mitä sulla on koskaan ollut hiuksissa :) sopii tosi hyvin sulle

Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset on ihanat!!!

Misu kirjoitti...

Samaa mieltä ku anonyymit, tuo sun hiusten sävy sopii sulle aivan helvetin hyvin. Jotenkin mätsää ihonsävyyn ja kaikkeen niin täydellisesti. Kiva asukin! :)

Elisa kirjoitti...

Tosi kiva toi paita, näyttääkin siltä että helppo muokata eri tyylisiksin :) Ja nätiltä näytät kuvissa :)~ http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/ ~

Enni kirjoitti...

Onpa ihana paita! Miksen mä löydä tuollaisia :D

Mirette kirjoitti...

Kiitokset kaikille <3