22 helmikuuta 2013

Polka Dots And Moonbeams

Huulissa MaxFactorin Lipfinity sävyssä 120 Hot. 

9 kommenttia:

katja kirjoitti...

Ootpa söpö! Pöllökin kurkkaa siellä :--) Oon ihan just lähettämäisilläni meiliä tatskaajalle koska haluan kukkasia sisäpuolelle haukkaan mut oon ihan varma etten kestä sitä kipua ja itken kuin pieni lapsi. Mutta kun haluan!! Kerro millä saa tsempattuun ittensä sellasiin fiiliksiin että kestää sen kivun? Siis muutenkin kuin et valmis kuva on kaiken sen tuskan arvosta. Ekaa leimaa tehdessä sattu ihan perkeleesti, ainakin ekat puol tuntia, tuntu kuin jalkaa ois sahattu irti. Eikä nilkka kai edes oo niin kipee paikka kuin joku sisäkäsi.

jane kirjoitti...

oot upee! :)

Mirette kirjoitti...

Katja: Musta kyllä tuntuu että nilkka saattaa ihan hyvin olla kipeämpi paikka. Siis kaikki on niin suhteellista.. mutta niin mä kuvittelisin. Mä voitin sen kipupelon sillä Emlalla. En tosiaan ole käyttänyt ennen.. mutta se auttoi, koska se kipu ei tiedätsä saman tien tärähtänyt kainaloon.. vaan alkoi sitten tulla pikkuhiljaa. Eikä se loppujen lopuksi ole niin paha mitä edes kuvittelin.
Et suosittelen vaan varaa aikaa.. ja jos oikeesti kammoot sitä - niinku mäki vähän kammosin.. (tosin tokalla kerralla mietin jo et jätänkö emlaamatta kun en pelännyt/kammonut sitä enää yhtään) ja sit ostat pienen tuubin sitä emlaa, levität sen käteen 2h ennen aikaa, rullaat kelmut päälle ja sit se siitä. Tietysti varmista eka siltä tatskaajalta, et se on ihan ok käyttää Emlaa.. tosin, en mä tiedä voisko se millään tavalla olla ei? VARAA SE AIKA, JOO! U CAN DO IT.

eekku kirjoitti...

Oot söpö

katja kirjoitti...

Kiiti tsempistä! Pitää varmaan kyl kokeilla tuota emlaa sit. Siitäkin tuntuu olevan niin monenlaisia kokemuksia (toisilla ei vaikuta lainkaan ja toisilla joka pari tuntii)... Mut testaamallahan sen vaan sit tietää :--)

Joanna kirjoitti...

And HOT it iiiiiis ♥ ♥ ♥

Katri kirjoitti...

Oii, onko tuo pallollinen asia paita vai mekko vai mikä? Upealta vaikuttaa joka tapauksessa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin kaunis :)

Mirette kirjoitti...

Katri: Se on ihan Vivien of hollowayn mekko :) Mä kyllä haluisin lyhentää sitä n. 15cm helmasta, koska nyt on vähän liian juhlallinen ihan normi käyttöön.. en vaan osaa ommella.. enkä tiedä kuka osais :(