07 helmikuuta 2013

Nuuhkis

Keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella tulee aina uudet tuoksut kauppoihin. Usein löydän joukosta 1-2 omaa lempparia, joista tulee ns. pakkomielle. Välillä jokin sesonki jää välistä, eikä mikään miellytä. Olen varmasti joskus aikaisemmin kertonut olevani aika hajuvesi-fanaatikko. Olen kuitenkin hyvin tarkka tuoksuistani ja yleensä teen n. 10 pyhiinvaellusta Sokkarin kemikaaliosastolle ennen kuin pääsen selvyyteen minkä tuoksun oikeasti haluan. Nyt kauppoihin on taas putkahtanut muutama uutuus, joista nämä kaksi ovat erityisesti lämmittänyt tuoksuhermojani: Escadan Cherry in the air & Bruno Bananin Dangerous Woman. 

Kaksi toisistaan totaalisesti poikkeavaa tuoksua, mutta silti niin koukuttavia! Escadan tuoksuihin minulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen. Yhdessä vaiheessa vihasin niitä, nyt olen pikkuhiljaa alkanut lämpenemään muutamalle tuoksulle. Esimerkiksi ystäväni käyttää muistaakseni Rockin Rioa, joka on todella makea tuoksu - mutta sopii hänelle. Itse todennäköisesti saisin siitä jatkuvalla käytöllä vain päänsäryn. No nyt tämä uusi Cherry in the air - on totaalisesti vienyt kieleni mennessään. Se on raikas, aavistuksen kirsikkainen (mutta ei mitenkään ällöllä tavalla feikki-esanssinen), hieman makea ja miedohko versio Escadan kesätuoksujen koplasta. Tykkään! Olen kaivannut pitkään semmoista todella mietoa arkituoksua, jossa olisi kuitenkin vähän sitä jotain. Tämä on se! 

Toinen tuoksu johon olen nyt tällä viikolla hullaantunut kokonaan: Bruno Bananin Dangerous Woman. Tämän tuoksun oikeasti skippasin Sokkarilla kun myyjä esitteli kevään uutuustuoksuja.. en edes halunnut haistaa sitä, koska mielsin sen automaattisesti "halpistuoksuksi", jotka ovat AINA pahoja. En ole oikeasti törmännyt yhteenkään hyvään "halpistuoksuun (viittaus lähinnä siis markettituoksuihin)" ellei J.lon ihan ensimmäisiä tuoksuja lasketa. No, tämä tuoksu kuitenkin tunkeutui nenääni eräässä pressitapahtumassa ja luulin sen aluksi olevan vain jonkun randomin tuoksu, joka leijaili ympärillä... mutta ei. Taisin sanoa kaverille ääneenki, että mikä tuo ihana tuoksu on... sitten tajusin, että se on tuo Bruno. Oi Bruno. Käykää oikeasti tuoksuttamassa, niiiiin ihana! Vaniljainen, hieman mausteinen tuoksu. Kuvailin tätä "treffituoksuksi". Eli jos olette menossa treffeille, ruiskikaa tätä. :D Tämä myös muistuttaa minua jostain tuoksusta, jota käytin jossain vaiheessa... en vaan saa päähäni millään mitä. 

Oletteko te löytänyt jotain uusia tuoksulemppareita?

1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Minäkin kävin Stockmannilla tuoksuttelemassa tuota Escadan kevätuutuutta, ja nyt haluan ehdottomasti sen itselleni! :D