20 helmikuuta 2013

Joico k-pak

Tilasin joulun aikoihin itselleni megapaketin hiustenhoitotuotteita. Tai shampoota, hoitoainetta ja tehohoitoa. Ennen punaisesta blondiksi -värjäysoperaatiota käytin hiuksiini Joicon Moisture Recoveryn tuotteita, koska olen jo aikaisemmin niitä käyttänyt ja todennut ne hyväksi tämmöiselle kuivalle kähäräpäälle. 

No, blondausoperaation jälkeen hiukset ovat itkeneet kuivia ja katkenneita kyyneleitä. Muistan kun kampaaja ystäväni katsoi kun levitin päähäni hoitoainetta meidän himosreissulla ja kysyin kauhistuneena "niin siis, onko sulla jo nyt tossa hoitoainetta?". Joo. Hänellä hoitsikan jälkeen hiukset ovat kuulemma kuin silkkiä.. no ei mulla vaan... ennen kuin otin käyttööni Joicon K-pakit! Nämä  nimensä mukaisesti korjaavat hiusta, eli sopii mainiosti vaurioituneille (vaalennetuille, raidoitetuille, permanentatuille) hiuksille. 

K-pakin tuotteet sisältävät keratiinia, jonka ansiosta hiukset tuntuvat jäntevämmiltä ja terveemmiltä. Ne myös kiiltävät kauniisti ja tuntuvat pehmeämmiltä.  Suosittelen kyllä tätä tuotesarjaa kaikille, jotka tarvitsevat megapelastusta tukalle. Seuraavaksi aion varmaan pistää tilaukseen K-pakista värjätyille hiuksille olevan version. Oletteko testanneet näitä? 
Asiakaspalvelutyön myötä olen myös satsannut vähän enemmän arkiseen olemukseeni. Hiukset kun ovat aina aika kamalat jos niitä ei laita mitenkään. Kovassa käytössä ovat olleet nykyään Remingtonin suoristusrauta tai vaihtoehtoisesti Remingtonin Pearl Wand.  

Pesun jälkeen en ole päähäni laittanut oikeastaan mitään muuta kuin Cutrinin sensitive Care Spraytä värjätyille ja kuiville hiuksille ja latvoihin Kérastasen alaumiére Liquide kiiltoseerumia. Jos olen kihartanut tukkani puikolla, olen myös ruiskinut hiuksiini Four reasonin Cristal styling mistiä, jossa on sopivasti tukea ja samassa myös lämpösuoja. 
Tällä hetkellä hiukseni tarvitsee kyllä vielä jotain tehokasta kosteuttajaa.. mutta en ole vielä päättänyt mitä kannattaisi ostaa. Moroccanoil oil on kyllä jo vähän mietinnässä.. mutta en tiedä että olisiko siitä hyötyä koko päälle? Vinkkejä hyvistä rakennepaikkaajista/kosteuttajista otetaan vastaan :) 

4 kommenttia:

HeidiB kirjoitti...

Tuo Joicon K-Pak tehorekku on kyllä ihan parasta <3 Pitäisi itsekin taas ostaa, mutta kun kaapit pursuaa hiusputeleita :P Joicon hopeshampoo on muuten parasta mitä olen tähän mennessä kokeillut, se on tuon rekun rinnalla toinen jokablondin pelastaja.

Mirette kirjoitti...

HeidiB: No mulla on vähän sama ongelma.. mutta tällä hetkellä kaikki normaalit kosteuttavat shampoot ja hoitsikat ei vaan teholtaan riitä millään... pitää ensin fiksata tämä kurttu kuntoon, että voi taas palata noihin normaali tuotteisiin :D Itseasiassa tänään pitäisi melkeen jo pistää tilausta menemään, tai kohta oon ongelmissa kun tuotteet on loppu...

Tara kirjoitti...

Hyvä kosteuttava sarja on MOP C-System ja siitä vaikka Hydrating shampoo + hoitoaine. Hoitoainetta oon käyttänyt pitkällä vaikutusajalla tehohoitonakin. Toimii hyvin kun vuorottelee Joicojen kanssa, samat purkit löytyy täältä ;) näitä saa mm. Feeluniquesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa ostaa Sebastianin intensiivihoito Penetraitt, aivan törkeen huippu tuote! Tekee hiuksista todella pehmoiset, mutta ei raskaita, Moracconoil on myös ihan jees, mutta sen ongelma on siinä kun se ei syvä hoida hiusta, tekee enimmäkseen kalvon hiuksen pintaan. (sebastianilta löytyy myös kosteuttava intensiivi hoito HYDRE)
T.Kampaaja :)