15 helmikuuta 2013

Hurahtaminen kalsareista

Olen viettänyt viimeiset kaksi päivää Helsingin keskustassa ensi-avun peruskurssilla. Kiinnostus alunperin koko kurssiin oli pyöreä nolla, mutta loppujen lopuksi hetken siellä hengailtuani tajusin että on se ihan ok taito tietää miten ihmistä elvyttää.. tai miten edes haava sidotaan.. :D Olin tuiki tuntemattomien ihmisten kanssa ja ensin vähän ahdisti.. sitten tajusin että ei siellä kukaan muukaan tunne toisiaan joten mitä väliä. Alkujähmeyden lievitettyä tulinkin hyvin toimeen muutaman tyypin kanssa ja ryhmätyöt olivat ihan hauskoja... tuli vähän semmoiset vanhat kunnon kouluajat mieleen.. vähän kaipailen niitä.. toisaalta 8.30-16.00 istuminen oli aika puuduttavaa.


Noh, lounastunnilla ajauduin sitten vähän hakoteille ja kävin piipahtamassa parissa kaupassa. Pohdin että ostanko alla olevat kalsarit vai en.. kuvassa olevat ovat kokoa S. Ne olivat ainot mitä oli jäljellä ja halusin kuitenkin sovittaa niitä. Persekanniskat kuitenkin kuulsivat ikävästi läpi ja jätin leggarit mietintä varaukseen. Ajatuksena olisi kuitenkin jokatapauksessa pitää noita pidemmän paidan kanssa... koska LEGGINSSIT EIVÄT OLE HOUSUT.  Kysyin myös veromodan myyjiltä, että löytyisikö näistä isompaa kokoa, mutta nämä olivat kuulemma ainoat ja lisää ei olisi tulossa. :--(

No, kun sitten pääsin EA-kurssilta talsimaan pois - aikeissa mennä vielä sovittaa kyseisiä leggareita.. huomasin että näitä olikin tullut siihen yhteen kohtaa mystisesti lisää, ja M-koossa. Jipiiii! Nakkasin ne sitten ns. ostoskoriin.. ja olin onnellinen. Myyjät olivat kuulemma käyneet kaivelemassa varastoja ja näitä oli sitten löytynyt vielä muutama kappale lisää. :) 

Mitäs mieltä olette? Pohdin näitä kyllä tovin, että onko nämä hirveät vai hienot.. mutta oikealla yhdistämisellä uskon että nämä on aika jees. Ja jos tulenkin siihen tulokseen että nämä ovat enemmän kalsarit kuin leggarit, niin ainahan niitä voi pitää sitten verkkareiden alla :'D (hinta 12,90€). Veromodaan oli tullut myös hirveästi kaikenlaisia muita leggareita... löysin itseni mm. hipelöimässä oikeasti kukkaprinttisiä housuja joita viime vuonna vielä tuijoitin inho silmissä... 

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kyl ne on leggarit ja ihan mageet =) ite käytän paljon leggareita ja ootan et ilmat taas lämpenis =)

tuijja kirjoitti...

Siis nuo on niin hienot, että mun pitää ehkä tänään tehdä visiitti vero modaan!

ami kirjoitti...

TÖRKEÄN HIENOT! Mitä hirveää noissa edes vois olla? :D Mä pidän talvisin sukkahousujakin vielä tollasten perusohuiden leggingsien alla ja niin, jotain pitempää yläosaa TIETYSTI. Harmi etten tosiaan käy usein Vero Modassa, ehkä pitäis... Niin hienot. Haluan kans, vaikkei mulla tollaset hoikat nätit jalat ookaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli alkuun suuri myötähäpee niitä kohtaan, jotka kulki kuviollisissa leggareissa, ne vaan alkuun näytti just siltä että ois vaan pitkät kalsarit unohtunu aamulla jalkaan. Nykyään tykkään kyllä! Noiden kuvio ei oikeestaan oo kovin paha edes.

Ja niistä kukallisista, koin oksennusrefleksiä ekan kerran niitä nähtyäni, nyt harkitsen ostoa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kävin juuri neljännen kerran EA:n. Itselleni on aina ollut vieras käsite, että joku ei ole sitä suorittanut. Tuntuisi pahalta seisoa vieressä katsomassa, kun joku saa sydärin ja olla vaan et well,mitä mä nyt jotain elvytystä osaan.... EA = kansalaistaito.

Anonyymi kirjoitti...

upeet leggarit!

inna kirjoitti...

Kävipä sinulla hyvä tuuri, kun sopivaa kokoa löytyikin! Heh, minullekin kävi niin, että heti kun kävin ensiapukurssin, niin eräs ystävistäni sai samana iltana illanvieton yhteydessä paniikkikohtauksen, jonka seurauksesta menetti tajuntansa ja hengitys katkeili ja sellaista. Kyllä pelotti, mutta onneksi selvisin pelkällä säikähdyksellä siitä ja sain kaverin rauhoiteltua ja turvallisesti nukkumaan.