08 helmikuuta 2013

Blue Wave

Luvassa oli taas katsaus No7 meikkien maailmaan kera tuimat ilmeet. Kirjoittelinkin teille aiemmin jo No7 parista värikosmetiikkatuotteesta, mutta muutama tuote jäi vielä kutkuttelemaan mieltäni joten niitäkin oli pakko päästä testailemaan.
Postipaketista paljastui No7 Natural Blush sävyssä Honey, No7 Stay Precise -rajausväri, No7 Skin Illuminator - hohdevoide ja No 7 Trio Color palette sävyssä Blue Wave.
 
Hohdovoide on tämmöisessä tuubissa josta sitä on helppo levittää haluamaansa paikkaan. Itse olen käyttänyt tätä poskipäissä ja kulmaluulla. Uskon että tästä tulee vielä tulevan kesän hittituote kun aurinko alkaa kunnolla paistamaan - ja samalla posket säteilemään. 
Luomiväri paletti oli valitettavasti mennyt mäsäksi hyvästä paketoinnista huolimatta. Tai itseasiassa, en tiedä menikö tämä postissa rikki, vai sinä hetkenä kun tipautin sen käsistänia avatessani pakkauskääreitä :--( Tohelo mikä tohelo. Harmitti kyllä kovasti, koska tätä odotin paketissa ehkä eniten. Onneksi kuitenkin palettiin jäi vielä hieman tuota vaaleinta sävyä, että sitä pystyy silti käyttämään :)
Mun mielestä oli tosi kiva testata kerrankin sinistä meikkiä! Jotenkin siniset luomivärit on jäänyt visusti kaupan hyllylle kun ne ovat vaan muistuttaneet mua teinivuosien pienistä "kokeiluista". Tällä sai kuitenkin tehtyä hieman erilaisen smoky eyes-efektin ja tykkäsin kovasti. Luomivärien alle laittaisin kuitenkin jotain primeriä, koska keskimmäisen värin sinisyys harmillisesti katosi kun sitä levitti enemmän. Uskoisin kuitenkin että primerilla sävystä saisi paljon voimakkaamman.. minä kun oikeasti halusin että meikki näyttää siniseltä. 
Miltäs sininen meikki näyttää teidän silmäänne? Tottakai se korostaa nyt kivasti jo edesmennyttä punaista tukkaani.. tai on lähinnä symbioosissa sen kanssa. Tätä pitää kuitenkin vielä kokeilla uudestaan. Seuraavaksi aion lisätä joukkoon vähän sinistä rajauskynää ja ripsaria! :)

2 kommenttia:

MaaLilla kirjoitti...

Hyvältä näyttää sininen sun silmissä! Itse näytän lähinnä katutyöläiseltä sinisissä luomareissa, täytyy silti taas testailla joku kerta! :) Onko noissa seiskoissa hyvin pigmenttiä?

Anonyymi kirjoitti...

Siis... öö... noi meikkijutut meni nyt ihan ohi, ei edelleenkään inspiroi. Mutta noi sun hiukset! Että osaa olla kauniit. Oot kyllä muutenkin kaunis.

-rekkapirkko