10 tammikuuta 2013

Wääää!

Tämän postauksen ideana on vain hehkuttaa että enää pari viikkoa ja sitten on taas kivun aika. Meikäläisellä on nimittäin tatska-aika varattuna 22.1.2013! Luvassa on megakipuilua, koska tällä kertaa alli laitetaan tuleen. En tiedä oikeasti, miten tulen kestämään.  Sen kunniaksi tämmöinen pieni kuvaspämmi kenestä muusta kuin itsestäni! En oo vielä päättänyt että kumpi on parempi idea: ladata mp3-soitin täyteen voimabiisejä ja kuunnella niitä.. vai raahata jokin kaveri (esim. Joanna) mukaan seuraamaan vierestä kun sattuu (silloin on myös pakko jutella jotain, mutta toisaalta se vie pois ajatuksia kivusta). 
Feat uusi ubercool toppi Carlingsista 24,95€ ! (Selkämys pitsiä ♥)

Ps. Tietääkö joku miten saan tähän bloggeriin toimimaan sen, että jokaiselle kommentoijalle pystyy vastaamaan erikseen? Kun puhelimen kautta on erikseen jokaisessa kommentissa "vastaa", mutta silti se vastaus menee sinne loppuun... ja tässä nettiversiossa sitä ei ole ollenkaan :( T. yksi media-assari. 

11 kommenttia:

Natu kirjoitti...

Allien värittämistä ei kannata jänskätä, se ei satu yhtään niin paljoa kuin mitä kaikki kuvittelee! Itellä on molemmat allit väritetty ja ei oo läheskään se kivuliain paikka! Tosin, kaikilla eri kipukynnys jne. Muttamutta tsemppiä nyt kuitenkin! :D

Mirette kirjoitti...

Juu niin oon kyllä kuullut :F mut ei se silti tuu ihanalta tuntuu :-D

Anonyymi kirjoitti...

ihana tyyne tuolla taustalla :DD
voisitko tehdä postauksen sitten uudesta kuvasta ja vaikka kooste entisistäkin? ois kiva nähdä millasia tatskoja sulla on :)

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä kaunotar! kyllä se aika kipiää tosin tekee...
niin ja hair drooling - MILLÄ värillä sä saat siitä tollasen? pusi!

eekku kirjoitti...

etköhän sä sen kestä ,tsemppiä kuitenki

Kake kirjoitti...

Aijajaijai, sweeeet! Meet pari päivää mua ennen neulan alle, ite oon menos 28. pvä. Mä suosittelen äänikirjoi! Joku oikeen hyvä, mikä oikeest kiinnostais, ni mikäs siin sitä kuunnellessa :) täytyyki ite rupee valkkailee tuolt omast arkistost, et mikä ois hyvä, kun ihan kohtahan sitä tarttee. Oi uudet leimat on niiiin siistejä!

Anonyymi kirjoitti...

Yli-ihanat noi sun hiukset! Niin ihana väri ja kiharat sopii hyvin sulle!

katja kirjoitti...

Iii siistii! Siun tatuoinnit on nii hienoja et tuleva on varmasti myös upee. Mihinkä meet ottamaan? :-)

Anonyymi kirjoitti...

Onks kaikki tääl jotain uusii lukijoita vai miks kukaan ei näytä tietävän, että oot jo tehny tatskapostauksia aiemminkin? :o

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kans miettiny noiden isompien sessioiden (jotka neki vaivasii 5-6h pöräytyksii) et ottais kaverii messii, mut en tiiä mite joku tatuoija digailee, et sii joku muu kyttää vieres, häiritseeks vai onks iha ok sen suhtee :)

Mirette kirjoitti...

Vastaan vähän tällee yleisesti kun tää kommenteihin vastaaminen vammaa.

Hiuksia värjäilen sillä ferian 746 "erittäin intensiivinen kupari" ja boostaan mandariinin värisellä colormaskilla.

Tatskasta on varmasti tulossa sitten kuvia kun sen saan ihooni :-) olen menossa ottamaan seen taas legacyyn Jussi K:lle :) niin ja tosiaan tatuointi-tagin alta löytää postauksen jossa on kooste kaikista vanhoista :)