03 tammikuuta 2013

Persoonallinen kalenteri -Arvonta

Sain pari viikkoa sitten tarjouksen tutustua uuten sivustoon nimeltä www.persoonallinenkalenteri.fi, jonka ideana on luoda oma kustomoitu kalenteri helposti netissä. 

"Persoonallinen kalenteri on oma painettu kalenterisi. Suunnittelet sen netissä juuri sellaiseksi kuin haluat. Valitset kannen värin, tekstin ja kuvan ohella myös sisäsivujen sisällön ja ulkoasun. Kalenteri voi alkaa mistä kuusta tahansa, ja se toimitetaan sinulle postitse. Tarjolla on neljä eri kokoa pienestä taskukalenterista suurempaan A5-kokoiseen kalenteriin.

Kalenteriin pystyy halutessaan ladata oman kuvan tai valita jonkin alla olevista valmispohjista. Alla esimerkkiä miltä yksi vaihe kalenterin tilaamisessa näyttää.
 Isoon kalenteriin mahtuu koko viikon tapahtumat ja myös muistiinpanoille jää halutessa myös runsaasti tilaa. Kalenterin sivuille pystyt klikkailla juuri omaan ajankäyttöön sopivat jutut, esim treenit, opiskelut, työt ja harrastukset.  Hauskin toimenpide oli, että sain muutamalla klikkauksella siirrettyä myös FB-kavereideni syntymäpäivät suoraan kalenteriin. :)

Itse jään innolla odottelemaan uutta kalenteriani ja sen lopputulosta jonka esittelen teille sitten myöhemmin. 

Ja jotta tämä ei menisi vain hehkutukseksi omalta osaltani, niin nyt myös teillä olisi mahdollisuus osallistua pieneen kilpailuun, jonka voittaja pääsee väsäilemään itselleen myös oman kustomoidun kalenterin ! Osallistuminen on yksinkertaista. Käy tykkäämässä persoonallinenkalenteri.fin facebook-sivusta ja kerro miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämmöinen kalenteri! :) Arvonta päättyy sunnuntaina 13.1.2013. Palkinnon arvo on 27-37e valitsemasi kalenterin mukaan. 

14 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tykätty on! ;) Olen kalentereiden suurkuluttaja enkä tulisi toimeen ilman niitä, harmikseni joissan kalentereissa on vaan liian vähän tilaa kirjoituksille :/ jos tuon kalenterin saisin voisin päättää itse kalenterin sisällön eikä kalenterista tulisi sotkuinen sekamelska :)

j.grondahl@luukku.com

Epe kirjoitti...

Mie en yksinkertaisesti tule toimeen ilman kalenteria! Olen aina tunnollisesti joka vuosi tehnyt niin, että edellisestä kalenterista olen kopioinut syntymäpäivät seuraajaan, koonnut kansiin kollaasit ja pyrkinyt siirtämään myös muut tärkeät tiedot eteenpäin. Nyt kun olen töissä, tuntuu että millekkään ylimääräiselle ei ole hirmuisesti aikaa. Nyt saisin helposti itselleni taas persoonallisen kalenterin, joka antaisi minulle mahodllisuuden parempaan personointiin kuin kaupasta ostamani kalenterit.

Lisäksi kannet saisivat lempikuvani helpommin ylleen, koska en omista enää tulostinta :(

Epe
elinahan_mie@hotmail.com

Heidi kirjoitti...

Kävin tykkäämässä.<3
Joulupukki ei tuonut mulle kalenteria, enkä ole vieläkään saanut hankittia itselleni sitä täydellistä kalenteria, MUTTA nyt löytyi! Olisi ihan huippua että olisi niin erilainen ja omannäköinen kalenteri kuin muilla. Tietty Ifolorillakin voisi väsätä jonkun näkösen, mutta Persoonallisen kalenterin -sivuilla piipahtaessani rakastuihin niihin malleihin sekä parempiin mahdollisuuksiin lisätä sivuille kaikkea jännää!

Asta kirjoitti...

Tykkäilty on.. Kalenterin idea vaikuttaa loistavalta, toivottavasti toteutus on yhtä hyvä. Saako kalenterin myös "lukuvuosi-kalenteriksi", elokuusta elokuuhun?

Miksi juuri minun pitäisi voittaa kalenteri? ..Koska mulla on jo päässä idea, millaisen kalenterin haluaisin!

asta.elijoki@gmail.com

Maisa kirjoitti...

toi ois niiin täydellinen, joulupukki ei tuonu mulle kalenteria eikä oo kummemmin rahaakaa :D


maisami98@hotmail.com

Inkku kirjoitti...

Tykätty :) Haluun ton kalenterin niin paljon saakeli!!! Laitan kannet täyteen hauvanpentuja ja tatuoituja miehiä!

T. Inkku

Viivi kirjoitti...

Tykätty on! Kalenteri friikkinä tää olis ihan mun juttu! Olis aivan mahtavaa tuoda omaa persoonaa esiin ite suunnitellulla kalenterilla eikä aina ettii kaupasta jotai oman näköstä :)

viivi.korpela@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Pah, en tykkää kilpailuista missä pitää käydä fanittamassa jotain, ennenkun voi osallistua :< kalenteri olis ollu tosi kiva noin muuten, mut onneks sen voi sitten tilata :D

Laura kirjoitti...

Facebookissa tykätty! :) Tää persoonallinen kalenteri on ideana kyllä aivan mahtava ja vannoutuneena kalenteriaddiktina tällainen tulis varmasti kovaan käyttöön! :D

Laura kirjoitti...

Facebookissa tykätty! :) Tää koko persoonallinen kalenteri-juttu kuulostaa aivan mahtavalta ja tällaisena vannoutuneena kalenteriaddiktina tuollaiselle tulis satavarmasti käyttöä! :D

Jenni kirjoitti...

Tykätty on Facebookissa! Tahtoisin ja tarvitsisin tälläisen kalenterin, koska en ikinä löydä silmää miellyttävää kalenteria kaupasta, jossa olisi riittävästi tilaa raapustamiselle, mutta koko pysyisi kuitenkin järkevä (=helppo kuljettaa mukana). Joka vuosi päätän, että tuunaan kalenteriani, mutta aina aikaa on liian vähän siihen. Valmiiksi netissä suunniteltavan kalenterin toteuttamiseen ei kuluisi niin kauan aikaa, ja vihdoinkin saisin kalenterin, jonka ulkonäkö ei kyllästyttäisi jo maaliskuun lopussa..

Jenni kirjoitti...

Tykätty on Facebookissa :) Tahtoisin tälläisen kalenterin, koska en ikinä löydä kaupasta sellaista, jossa olisi riittävästi tilaa tekstille ja ulkonäkö miellyttäisi silmää.. myöskin koon valinta vaikuttaa hyvältä, koska kalenterin pitää olla juuri oikein kokoinen, jotta se on helppo napata mukaan!

edolf kirjoitti...

Olen hämmästyttänyt itseni sillä, että oon nykyään lähes poikkeuksetta myöhässä joka paikasta, elämänhallintani rimpuilee otteessani. Häpeän tätä tapaani ja haluaisin kitkeä sen pois hrrrr. Ehkä söpö kalenteri motivoisi aikatauluttamaan elämääni paremmin ja toisi motivaatiota suhtautua sovittuihin aikoihin jämptimmin.

jejejeee kivaa kevättä !

vaikka kirjoitti...

oon tosi huono käyttämään kalenteria, koska en oo löytänyt tarpeeksi hyvää. tarvin semmoisen missä yhdellä sivulla on päivät ja toinen sivu tyhjä tai to do -listapohjia. mulla on niin paljon asioita mitä pitää viikottain muistaa.

kalenteri on kuitenkin aika ehdoton ihmisille, joka yrittää saada aikaa 64 opintopistettä 5 kuukaudessa.