24 tammikuuta 2013

Kauneushoitola Fabulous

Käytiin viime perjantaina - tai minä kävin, mutta törmäsin samalla reissulla myös Joannaan - Kasarmitorin vieressä sijaitsevassa Kauneushoitola Fabulousissa. Pääsin laittamaan itselleni ripsienpidennykset ja testaamaan hampaiden valkaisua. 
Tilat oli todella miellyttävät ja pääsin istumaan mukavalla pehmustetulle tuolille aluksi ripsienlaiton ajaksi. 
Suoritin myös perus peeloilukuvailuani. 
Hampaiden valkaisu tehtiin Beaming White - valkaisutekniikalla, ja hoito kesti hieman yli puoli tuntia. Harmittaa että en tajunnut ottaa teille kuvia itse operaatiosta.. mutta se meni jotakuinkin näin: Hampaiden sen hetkinen väri tsekattiin, sen jälkeen hampaat puhdistettiin ihan vain sellaisella tosi mentholisella liuoksella. Puhdistuksen jälkeen hampaisiin levitettiin valkaisugeeliä ja sen annettiin olla 10 minuuttia kerrallaan uv-valon alla. Sen jälkeen mönjä purskuteltiin pois hampaista ja mömmö levitettiin uudelleen ja hoito toistettiin vielä 2x, eli yhteensä 30 minuuttia. Hoidon jälkeen hampaat oli selkeästi kirkastunut (ja mun edessä oleva paikka jonka olemassaoloa en muistanut, tuli hieman esiin). Mitään jenkkihymyä tämä valkaisu ei saanut aikaiseksi, mutta mielestäni kirkasti kivasti omaa hammasrivistöäni. Toimenpide ei myöskään sattunut yhtään vaikka jännitin sitä ihan hirveästi. Valkaisu tehtiin nimittäin täysin vetyperoksittomilla tuotteilla. Lisää infoa valkaisusta kannattaa lukea täältä.

Esille oli myös laitettu Veronikan taiteilemia mahtavia kynsiä. 
Kun omalta osaltani operaatio "Ladasta mersuksi" oli jo takana päin, bongasin Joannan laittamassa itselleen geelikynsiä ja lakkausta... Kuinka yllättävää, että taas pinkkiä... ;-)
Ripsistä tuli todella kivat! Tässä vielä tarkempi info: Sisäkulmassa C-kaarevuus ja 15x10mm, keskelle laitettiin C-kaarevuus 15 x 12mm ja ulkoreunaan C-kaarevuutta 20x12mm ja D kaarevuutta 15 x 13mm. 

Joanna!
Minä ja kysyvä ilme: "Miten täältä pääse Punavuoreen?"
Joannan kauhistunut katse "etkö säkään osaa.. no mä katon reittioppaasta".

... Minä iloisena tästä hyvästä ideasta.
Jatkoimme tosiaan sitten matkaa hetken haahuilun jälkeen punavuoreen iphonet (navigaattori) käsissämme ja löysimme määränpäähämme... joka oli aikalailla "kääny oikealle ja sitten kävele suoraan"... 

Tässä vielä "ennen ja jälkeen"-kuva :D Jännä miten aina noissa ennen kuvissa naama on kuin... norsun kakkaa syöneellä.. ja jälkeen "Happyhappy". No olin iloinen että sain itseni taas astetta ihmisemmän näköiseksi... 

Kiitokset Fabulousin ihanille tytöille. Voin lämpimästi suositella kyseistä kauneushoitolaa kaikille! :) 

Tässä vielä yhteystiedot:
Fabianinkatu 13 
00130 Helsinki 
Kasarmitori (sataman puoleinen reuna) 
Puh. 045-131 5582
http://www.fabulous.fi/

Ps. Terkkuja sille lukijalle joka tuli moikkaamaan Johdossa. Mä olin vähän jäässä! :D

5 kommenttia:

Henna J kirjoitti...

ihanat ripset!!! tulee itelleki himo laitattaa taas ripset.. mut sit tiiän et annan niiden olla max. 2 viikkoo rauhas ja sit alan hankaa ja REPIMÄÄN niitä ripsiä -_-

Joanna kirjoitti...

XDDDDD

Lensi räät näytölle kun hajosin niin pahasti.

Katri kirjoitti...

Upeat ripset! :) Joannan puhelin ja reittiopas pelastavat kyllä tilanteen kuin tilanteen. :D

Anonyymi kirjoitti...

kävin joskus vinkumassa että feikkiripset on rumat, mutta ehkä oon nähny vaan huonosti tehtyjä, koska noi on kyllä tosi kivat.

Tai ehkä sulla vaan on sellaset silmät, joissa ne ei näytä niin rumilta kun jossain pienissä siansilmissä.

ho ho!

:D

Mirette kirjoitti...

Henna J: heh, no mulla kans alkaa kyl kahden viikon sisällä aina repsottaa.. niitä pitäs pystyy huoltaa niin usein.. ettei ite ainakaa kerkii :/ mut on ne kyl kivatki.

Joanna: hahahha :D

Katri: No jep :D tai se oli oikeestaan se navigaattori.. mut sit me käytettiin mun navii ku Joanna unohti hanskat himaan :D Iphone ja kylmä sää on kyllä ilkikurinen yhdistelmä.

Anonyymi: joo no siis, niin eri asiat vaikuttaaa.. jos liian pienii ottaa liian tuuheet tai pitkät niin se on rumaa.. tai muutenki.. ja onhan niit paskastitehtyjäki liikkeellä :( On mullaki aika pienet silmät :D