16 joulukuuta 2012

Slurp

Olin joskus yläaste aikoina super huulirasva-addikti. Muistan vieläkin pari luokkakaveria, joiden huulet oli aina niin rohtuneet, että teki mieli käydä sörkkimässä niihin rasvaa. Mitä paremmalta huulirasva maistui, sitä suurempi kulutus. Parhaimpia oli ne..ne... hitto mä en muista niiden nimiä! No ne vähän kirpeät ja karkkimaiset huulirasvat (mun on niin pakko käydä ostamassa yksi semmoinen ihan vaan siksi että unohdin nimen... slap in the face)... Nyttemin olen taas hieman lämmennyt huulirasvoille ja tässä muutama oma suosikkini*.
Blistex complete moisture, Carmex moisturising lip balm, Oriflame Tender Care Chocolate protecting balm, Jurlique Love balm. 
Itse tykkään perinteisten maku/söpöpaketti-huulirasvojen lisäksi eniten sellaisista huulirasvoista, joissa on vähän pigmenttiä. Pirkalla oli myynnissä yhdessä vaiheessa yksi todella edullinen punainen huulirasva, josta lähti ihana "imin juuri mehujäätä"-puna huuliin (kuulostipa pervolta), mutta nyt en ole nähnyt sitä enää missään :(  

*Tästä kuvasta puuttuu pari Blistexin huulirasvaa koska Tyyne söi ne. Toinen oli ihana vadelmaltasitruuna ja toinen punapigmenttinen mansikkaihanuus. 

Vielä en siis ole addiktion äärellä, mutta mites te, monta huulirasvaa omistatte?

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tällä hetkellä omistan 73 huulirasvaa....Kröhöm..:D

eekku kirjoitti...

on niitä mullaki jokunen =) toi oriflame rasva on hyvä mul on nyt se kirsikka ja paketissa sit odottaa se perus ,tuota suklaata en ole kokeillu olix se ees suklaa ?

SUPERVAIN kirjoitti...

1 "huulirasva" eli bepanthen. Sitä tuhti kerros illalla nukkumaan mennessä huuliin niin muuta en tartte. Noihin muihin tulee paha addiktio ja sit tuntuu huulet rohtuvan kokoaika :(

pauliina kirjoitti...

oliko ne karkkimaiset nimeltään lipsmackers? itse ainakin muistan ne :) ja kyllä, minullakin on huulirasvaongelma.

Maukku kirjoitti...

Joo, miul pittää olla joka laukussa ja joka takin taskussa ainakin yks huulirasva. Jos sellasta ei oo, niin koko päivä on pilalla. Kerran oon ollu niin epätoivoinen, että laitoin kylässä salaa oliiviöljyä huuliin, kun ei muutakaan ollu... Ja lipsmackerssit oli parhaita!!!! Niitä miul oli ainakin viis ala-asteella.

Anonyymi kirjoitti...

Toi oriflamen on aivan ihanaa ku se tuoksuu niin kivalle! mut sitä on perseestä pidemmillä kynsillä yrittää kaivella. aika.. vaivaalloista :-D

-Eve