05 joulukuuta 2012

L'Oréal Paris Color Riche Quads

Kääk, näistä luomiväreistä minun pitänyt valehtelematta kirjoittaa varmaan pari kuukautta, mutta en ole vain kerennyt. Tässä nyt pienimuotoinen arvio. 
   


Sain itselleni kolme ihanaa sävyä: Vaalea E2 Nude lingerie. Tummempi ruskea E4 Marron Glace. smoky E5 Velours Noir.

Color Riche Quads -luomivärisävyt ovat intensiivisiä ja hehkuvia. Väreissä on kevyt, pehmeä koostumus, meikki kestää siistinä 12 tuntia (Oma arvio: pysyy hyvin koko työpäivän). Luomiväripaletit ovat muotoiltu siten, että silmämeikki on helppo tehdä vaihe vaiheelta. 


Alla olevasta kuvasta näkeekin mistä on tullut oma lempparini (E2 Nude lingerie).

Tässä meikissä käytetty E4 Marron Glacea.

4 kommenttia:

aawa kirjoitti...

aivan ihana tuo sävy E4! itsekin vois tarvita tollasta luomiväripalettia... tai sitten tuota vaaleinta! (:

Anonyymi kirjoitti...

Mä näin näistä jokunen aika sitte lehdessä mainoksen, jossa mallin meikki oli todella kaunis vihreän sävyinen. No, marssin sitten kauppaan etsimään kyseistä palettia mutta petyin pahasti, sillä luonnossa paletin värit olivat sinisen ja turkoosin sävyisiä. Niillä ei varmasti olisi samanlaista meikkiä saanut :O Luomivärit jäi sitten kauppaan.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: joku bloggaaja kirjoitti samasta aiheesta taannoin. Se vääristynyt väri johtuu siitä, että sitä vihreää palettia ei ole suomessa ollenkaan saatavilla. Mainoskuva on siis siinä mielessä harhaanjohtava. Mutta sarjasta löytyy kyllä se mainosvärikin... Ei vaan meidän saatavilla :/

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, oon siis tainut ihan väärää palettia katsella :o mutta harmi jos sitä vihreää ei saa suomesta.