07 joulukuuta 2012

Kilisee kilisee kulkuset

Onpas härski biisi. Joulumieli on kyllä selkeästi vallannut tajuntani. Olen tehnyt viime aikoina muutamia ystävällisiä tekoja, jotka yleensä jäisi epähuuruissa huomioimatta. Esim pari päivää sitten eräs herra tiputti Prismassa avaimensa lattialle. Hihkaisin heti perään, että anteeksi herra, teiltä tippui avaimet. Miehen kasvoilla oli syvä helpotus ja hän kiitteli kovasti. Totesin vaan, että olisi ikävää jos kotiavaimet katoaisi, johon mies vastasi "Nämä ovat erittäin tärkeät avaimet - ei sitä koskaan tiedä, koska emäntä päättääkin laittaa oven lukkoon". :D Tämän insidenssin jälkeen oli hyvä mieli koko päivän. 

Niin ja yksi päivä kävi myös aika nolo juttu. Olin bussissa ja juuri jäämässä pois. Painoin nappia ja kävelin odottamaan bussin pysähtymistä keskioville. Näpyttelin siinä sitten epähuomiossa puhelintani ja  painoin mahallani viisi kertaa pysähtymisnappia kunnes bussikuski huusi: "Eiköhän se riitä jo". Siinä vaiheessa vasta rekisteröin tajuntaani, että painaja oli minä... tai siis minun maha ja huusin "OHO, SORI" ja poistuin nolostuneena bussista. Tämäkin johti siihen, että hymyilin koko loppupäivän töissä omalle dorkaudelleni. 

Nooh, se näistä muutamasta jaettavasta informaatiosta. Tässä olisi yksi ostos, jonka tein pari viikkoa sitten. Hautajaismekko. Tai siltä se minun mielestä näyttää. Harmittaa ihan hulluna, että tätä ei löydy enää mistään vihreänä :/ h&m:n nettikaupassakin se oli myyty loppuun. Se olisi ollut paljon kivempi. 


Mitäs sanoo raati? Liian synkkä? :)

5 kommenttia:

aawa kirjoitti...

ei oo synkkä! tosi kiva oikeestaan (: ja sattuuhan näitä, itseironia tosiaan on sallittua kun vauhti on päällä! voivoi tuota tyyneä, itselläkin oli joskus bullipentu varauksessa mutta sitten perheenjäsen kävi allergiatesteissä ja tulokseksi 9,5 kymmenestä. se koiruus meni sitten siinä :c parempi ehkä sekin, kuin se, että koirasta olisi voitu joutua jossain vaiheessa luopumaan!

Laura:-) kirjoitti...

Mulla taitaa olla toi sama. Oli Kaupungin parhaissa sillon. Eli hianohan se on :D

Tosin siitä tuli oikeestikin hautajaismekko.

Maukku kirjoitti...

Oottepa söpöjä Tynskin kaa! Ja toi mekko ja polvisukat on aika seksyt! Mut semmoi sivistyneesti :--D I say YEZ!

Lotta kirjoitti...

Ihana Tyyne! Ihana asu, kengät voisin ottaa omaankin kaappiini.

Mirette kirjoitti...

Aawa: Voiii :( totta se kyllä. Teidän pitää hankkia semmonen pölypallerokoira, tai lumipallo. Semmonen valkonen joku.. ne on ns. allergiakoiria että jos on allerginen ihminen niin ne koirat ei oo.. allergisia, tai siis aiheuta allergiaa :D Jos siis oikeesti kovasti koiraa kaipaa. Tai sit vaan perheenjäsen siedätyshoitoon :P Bullit on kyl ihania <3

Laura: On toi eri, koska tota on nyt vasta ollu kaupoissa. Tota ol myös valkonen ja vihreä.

Mut niin, möh :(

Maukku: hahaa. Tynski tulee aina pyörii mun kuvausjuttuihin messiin. Suurimmassa osassa kosmetiikkakuvissakin on aina sen perse tai naama :D

Joo onhan noi polvisukat vähän riskaabelit. :P

Lotta: Hih, Tyyne on kyl aika <3