15 joulukuuta 2012

I'ts Show Time

Bling bling bling ja shimmerishim. Mitä jokainen glitteriharakka tarvitsee selviytyäkseen talvesta?
Paljon valoa tuovaa kimalletta!
Nämä Mavalan uudet Show Time lakat veivät sydämeni saman tien kun ne ilmestyivät kauppoihin. Instagrammin kautta jo salaa kuvailin näitä Citymarketissa ja hehkuttelin. No, nyt sain kuin sainkin ne kaikki. Iso sydän!
Peittäviä nämä eivät harmikseni ole, mutta harvat glitterilakat ovat. Pohjalle laitoin siis yhden kerroksen viininpunaista ja päälle kaksi kerrosta Mavalan Sparkling Rediä! Ommm! Ihanat joulukynnet! :D Tänään pitää kokeilla sinistä lakkaa ja sparkling blueta. Tykkään myös näiden kevyestä koostumuksesta. Yleensä glitterlakat kun tuppaavat olemaan aika mähläisiä ja isoglitterisiä (=eli tuskaista poistaa). 


Näitä lakkoja löytyy siis kuudessa eri sävyssä: 225 sparkling blue, 226 sparkling red, 227 sparkling gold, 228 sparkling violet, 228 sparkling silver ja 230 sparkling bronze. 

Mikä näistä olisi sinun lempparisävysi? :)

8 kommenttia:

eekku kirjoitti...

ihania kaikki ehkä toi violet sytyttää eniten .ja jos et viel tienny paras vinkki glitterilakkojen poistoon folio .eli kostutat vanulapun kynsilakanpoistoaineella laitat kynnelle ja käärit folio päälle palasen .annat vaikuttaa jonkin aikaa ja pyyhit pois .helppoa käytän tätä ite nykyään aina glitteriin ja jos useampia lakkakerroksia ,säästää aikaa ja vaivaa

Lisa Sepponen kirjoitti...

Toi punanen on musta aika ihana :) Mulla on muutes linkitä blogisi meneillään nii meeppä kurkkaa!:)

http://lisamarias.blogspot.com

essim kirjoitti...

Siis hyyyi! Noista tulee vaan ysäri ja ne ensimmäiset kynsilakkakokeilut mieleen :D Mulla oli tollasta vihreetä...

Ronja kirjoitti...

mun mielest joko toi bronze tai se blue olisi aika ihania. Se blue on kyllä niin talvinen että luulen että meen kotiuttamaan sen :)

Riikka kirjoitti...

Ihania! Pakko ehkä joulun kunniaksi käydä ostamassa toi viininpunainen..

Anonyymi kirjoitti...

toi sininen ehkä kyl miellyttää eniten omaa silmää :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä voisko kateellisempi olla :D Ottaisin mielelläni myös paketin jossa noi kaikki. kuolaillu noita sen verran. pakko mennä tänään ostamaan. ees yks!

-Eve

Anna kirjoitti...

woww ihania! tollanen sininen on pakko saada !:)